Junior .NET-utvecklare till Insplanet!

Junior .NET-utvecklare till Insplanet!

Har du kunskaper inom .NET-utveckling och vill ta dig an nya tekniska utmaningar inom försäkringsbranschen? Vill du arbeta i ett tight agilt utvecklingsteam som präglas av flexibilitet och frihet under ansvar? Är du en engagerad, initiativtagande och teknikintresserad person som brinner för problemlösning? Då kan du vara Insplanets nya kollega!

Beskrivning

Perido söker nu en junior .NET-utvecklare till vår kund Insplanet, ett företag som arbetar med jämförelsetjänster gällande försäkringar för att underlätta kunders val av försäkringsbolag. Kunden sitter centralt i Stockholm city, i fina lokaler med öppet kontorslandskap som präglas av flexibilitet och teamwork.

I rollen som .NET-utvecklare kommer du att ingå i ett utvecklingsteam om sex personer där ni tillsammans utvecklar företagets interna system för säljstöd. Teamet arbetar agilt enligt Scrum och jobbar ständigt med att utveckla och effektivisera systemen och processerna. Den tekniska miljön baseras på Microsoft teknologi och teamet använder bland annat .NET, SQL, MVC, Azure och JavaScript i programmeringen.

För att passa i rollen behöver du ha kunskaper i .NET-utveckling, antingen genom arbetserfarenhet eller egna utvecklingsprojekt. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och triggas av att komma på nya lösningar och arbetssätt. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i att samarbeta med ett kunnigt och engagerat team. Som person är du kommunikativ, kreativ och initiativtagande.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Minst gymnasial utbildning, gärna inom IT
  • Minst 1 års erfarenhet av .NET-utveckling
  • Stort tekniskt intresse
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskaper i SQL, MVC, Azure och JavaScript

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 7 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30194 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se