Jr systemintegratör till välkänt modebolag sökes!

Jr systemintegratör till välkänt modebolag sökes!

Har du någon tidigare erfarenhet av
systemintegration och API? Vill du ha en mer utvecklande roll och bidra med dina tidigare kunskaper på ett kreativt och serviceinriktat sätt? Ta chansen att sök denna tjänst hos ett tillväxtbolag där din insats både kommer att synas och göra skillnad!


Beskrivning

Vi på Perido söker efter en Jr systeminegratör med sinne för både support som API på ett kortare uppdrag. Vår kund – ett tillväxtbolag som säljer några av de populäraste produkterna inom modebranschen och som finns representerade över hela världen. Tjänsten är placerad på deras kontor i stora och ljusa lokaler i centrala Vasastan med närhet till allt. Här väntar en ledig plats på dig!

Vad innebär rollen som Jr systemintegratör? Tjänsten är uppdelad och du kommer här att få möjlighet att arbeta både med onsite support och som systemintegratör. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ansvara för arbetet med ingerationen av systemen. Genom de öppna API och ärendehanteringssystemet
Samanage integrerar du systemen och säkerställer att de pratar med varandra och synkroniserar i enlighet med utvecklingsplanerna. Här får du möjligheten att komma med förslag och idéer på förbättringar som kan underlätta användandet för medarbetarna samt informationsflödet för hela verksamheten. I övrigt arbetar du med TeamViewer och FileWave samt MDM systemet Cisco Meraki. Som ytterligare del av arbetet kommer du att avlasta och stötta supportteamet med olika ärenden som inkommer från medarbetarna internt men även från de andra kontoren runt om i världen. Alla ärenden dokumenteras och följs upp i Samanage, ärendehanteringssystemet som bolaget använder vilket inte är ett krav att du ska kunna.

Vem letar vi efter? Vi tror att du som söker har tidigare erfarenheter av API och systemintegration och att du kan utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper komma med förslag och idéer på förbättringar. Du arbetar metodisk och strukturerat för att hitta den bästa lösningen samtidigt som du kan växla mellan flera projekt samtidigt utan att tumma på kvalitén. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad och på ett kreativt sätt kan ta dig ann utmaningar samt att du har förmågan att driva på ditt arbete.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning IT eller liknande
  • Tidigare erfarenheter av liknande arbete eller liknande
  • Goda kunskaper om API och integration
  • FileWave och TeamViewer
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift även på engelska
Meriterande
  • Ärendesystemet Samanage
  • Kännedom om MDM plattformar
Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag på 6 månader med start omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30059 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 8 juli (21 dagar kvar)