Jr Marketing Manager till Durable Scandinavia

Jr Marketing Manager till Durable Scandinavia

Perido letar just nu efter en Jr Marketing Manager till Durable Scandinavia. Vi letar efter en engagerad och kreativ person som vill ta sig an en bred roll inom marknadsföring. Ett glatt och prestigelöst team på Sverigekontoret i norrort väntar på din förstärkning!

Beskrivning

Durable Scandinavia är ett dotterbolag till Durable GmbH i Tyskland. De ansvarar för försäljning och distribution av Durable Scandinavia produkter via återförsäljare i hela Norden. Durable Scandinavia tillverkar kontorsprodukter samt arbetsplatsbelysning och kombinerar innovativ design med hög kvalité.

Vi tror att du som söker den här tjänsten längtar efter en roll där du får fortsätta att utvecklas inom marknadsföring, såväl digitalt som grafiskt och textmässigt. Som Jr Marketing Manager planerar, skapar och genomför du marknadsaktiviteter riktade mot företagets nordiska marknad. Du ansvarar för nylanseringar och kampanjer, tar fram säljmaterial och broschyrer samt sköter bildhantering.
Durable arbetar för att öka sin närvaro i sociala medier där din kreativitet behövs för att skapa innehåll samt analysera olika aktiviteter. Arbete med hemsida och nyhetsbrev ingår även i rollen precis som att skapa mässkit och planera marknadsinsatser för den nordiska marknaden. I utformandet av säljande budskap anpassat efter olika kanaler och sammanhang får du användning för din förmåga att skapa engagerande texter. Förutom teamet på huvudkontoret ingår du i företagets internationella marknadsgrupp. Du arbetar från kontoret i Vallentuna med nära samarbeten med VD:n och marknadsavdelningen i Tyskland, där ni gemensamt arbetar fram företagets marknadsplan och kommer driva igenom arbetet med en ny webbshop.

Vi tror att du presterar som bäst när du får ta dig an en roll som kräver både kreativitet och analys. Din positiva inställning och ditt utåtriktade sätt gör att du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du har ett genuint intresse för marknadsföring, något som gör att du följer trender och håller företaget uppdaterat. Här får du som har koll på den nordiska marknaden självständigt driva ditt arbete framåt med Durables övergripande internationella marknadsstrategi i ryggen. Förmågan att strukturera upp, organisera och planera ditt arbete kommer väl till pass. Genom att få jobba med det du brinner för tror vi att du kommer att bidra med ett stort engagemang!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i InDesign, Photoshop och MS Office
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Erfarenhet av webbhandel
  • Kunskaper i andra nordiska språk eller tyska
  • Erfarenhet av arbete med Google Analytics och sociala medier

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Kontorstider med möjlighet till flex. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 6 nov (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30381 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

Sökord: marknadskoordinator , marknadsföring , marknad , koordinator