IT Business Analyst till telekomföretag

IT Business Analyst till telekomföretag

Ett stort, förändringsbenäget och modigt företag behöver förstärkning av en IT Business Analyst! Det här är en omväxlande roll på ett företag som värnar om sina anställdas möjligheter till utveckling. Låter det som något för dig?

Beskrivning

Vart kommer du att arbeta? Här blir du en del av ett större företag som erbjuder telefoniprodukter med tillhörande tjänster. Företagskulturen genomsyras av entreprenörsanda, ett högt tempo och ett stort engagemang. Företaget håller till i ljusa och moderna lokaler i Kista strax norr om centrala Stockholm.

Vilka arbetsuppgifter ingår i rollen? Som IT Business Analyst kommer du att verka i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du och ditt team arbetar i IT-projekt där din roll kommer vara att samla ihop, strukturera och dokumentera affärskrav och processer med syfte att utveckla rätt funktionalitet. Teamet arbetar bland annat med projekt av telefonilösningar till stora företag och består av arkitekter, business analysts och testare, alla med lång erfarenhet och mycket kunskap som de gärna delar med sig av. Arbetet sker i egenutvecklade och komplexa system som du kommer att få god tid att lära dig.

Några exempel på ansvarsområden som rollen innefattar:

· Tolka och översätta företagets affärskrav som grund för systemutveckling
· Implementera process- och systemlösningar i verksamheten
· Lära upp användare i nya processer och systemlösningar
· Bidra till utvecklingen kravprocessen kopplat till IT B2B

Vem letar vi efter? Vi letar efter dig som har ett stort intresse för telekom, verksamhetsprocesser och IT. Du är en driven och kommunikativ person som trivs med att arbeta i ett team där resultat och struktur är viktiga riktmärken. Här får du möjlighet att bli en del av ett företag som satsar på sina anställda och som ger dig alla förutsättningar för att utvecklas och växa. Företaget är förändringsbenägna, modiga och vågar chansa, är du likadan?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning i industriell ekonomi eller systemvetenskap
  • Stort intresse för IT, telekombranschen och verksamhetsprocesser
  • Starkt driv och vilja att utvecklas i rollen som IT Business Analyst
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet av en liknande roll
  • Erfarenhet av telekombranschen
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 15 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30075 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se