HR-chef till DollarStore HQ

HR-chef till DollarStore HQ

Har du arbetat inom HR i många år och är redo att ta dig an en chefsposition? Eller vill du fortsätta utvecklas i en händelserik bransch som HR-chef? Om du har ett empatiskt arbetssätt och samtidigt en stark vilja att driva och strukturera stora projekt är detta tjänsten för dig!

Beskrivning

Perido söker en HR-chef för vår kund DollarStores räkning. DollarStore har ett utbud med enorm variation av produkter som tillverkats under humana förhållanden och som säljs till bra priser. Idag är företaget den snabbast växande lågpriskedjan i Sverige. Denna tjänst är placerad på ett av deras huvudkontor i Kista, nära Helenelunds pendelstation och med gym och gratis parkering. Lokalerna är ljusa och fräscha med en utsikt att skryta om för vänner och bekanta.

I rollen som HR-chef är du DollarStores ambassadör både internt och externt och verkar för att företagets kultur ska bibehållas, utvecklas och implementeras. Du kommer att hantera frågor på såväl operativ som strategisk nivå för att organisationen ska fortsätta utvecklas. Ett viktigt område att ha gedigna kunskaper inom är arbetsrätt och du är van vid att driva projekt inom exempelvis kompetensförsörjning, förändringsarbete och kartläggningar. Som HR-chef ansvarar du för hela organisationen men är personalansvarig för ytterligare en person samt rapporterar till VD:n, varför du även kommer att ägna halva tjänsten åt ledningsarbete. Du kommer dessutom att sköta HR-avdelningens budget.

Du som söker är en person med driv och karisma som lätt kan skapa engagemang hos andra människor. Med din sociala kompetens fungerar du bra både i ledningsgruppen och med medarbetarna internt och externt. Din erfarenhet inom området ger dig pondus, men du ger trots det ett prestigelöst intryck hos dina kollegor. I den här rollen får du möjlighet att växa med VD:n som stöd i ryggen. Att du vågar stå upp för det du tror på och har hanterat en motgång eller två är till din fördel.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Relevant eftergymnasial utbildning, till exempel PA-programmet
  • Minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete, exempelvis som HRBP eller HR-chef
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Kunskaper i SoftOne och Payroll
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 7 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30197 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se