Förvaltningsledare/Teamlead till Aleris i Täby!

Förvaltningsledare/Teamlead till Aleris i Täby!

Har du erfarenhet av systemförvaltning och vill ta steget till en roll som förvalningsledare/teamlead samtidigt som du jobbar operativt? Drivs du av att arbeta i team, ta mycket eget ansvar samt se till att arbetet kopplat till systemförvaltning flyter på bra? Då tror vi att det här är rätt tjänst för dig!

Beskrivning

Vi på Perido är på jakt efter en engagerad person som vill ta sig an rollen som förvaltningsledare/teamlead. Tjänsten är placerad hos en av våra kunder, Aleris, ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 11 000 medarbetare och omsätter 10 miljarder kronor. I den här rollen blir du en del av Aleris IT inriktad på att stötta Aleris Medilab som är ett laboratoriemedicinskt centrum för den svenska hälso- och sjukvården. Med all laboratorieverksamhet samlad under ett tak erbjuder de sina kunder en effektiv laboratoriemedicinsk service. Just den här tjänsten är placerad i Täby.

Vad innebär rollen som förvaltningsledare/teamlead?
I denna flexibla och variationsrika roll är ingen dag den andra lik då arbetsuppgifterna styrs av vad som behöver prioriteras just nu. Ditt ansvar är att taktiskt och operativt styra och leda förvaltning och utveckling av system inom ett specifikt förvaltningsområde. Teamet består av 6 personer och du kommer exempelvis att ha övergripande ansvar för att rutiner finns på plats och att utveckla dessa, omvärldsbevakning inom området, säkerställa att tjänster är kostnads- och verksamhetseffektiva samt ta fram förvaltningsplaner. Eftersom att teamet är relativt liten är det också viktigt att du själv arbetar operativt i systemet med exempelvis felsökning, konfigureringar och tester.

Vem letar vi efter? Har du erfarenhet av systemförvalting och förståelse för dess affärsprocesser så kommer du snabbt att komma in i rollen. Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper genom att arbeta operativt samt axla rollen som förvaltningsledare/teamleader. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, kan kavla upp ärmarna och lösa problem. Vi ser också att du är pedagogisk, lyhörd, kommunikativ, självgående och har en god förmåga att engagera personer runtomkring dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Relevant utbildning
  • Erfarenhet av systemförvaltning
  • Förståelse för databaser, processer, information och sekretess inom systemförvaltning
  • Ledaregenskaper och affärsmässighet
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet av systemförvaltning av journalsystem
  • Erfarenhet eller utbildning inom ledarskap
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 24 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30096 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se