Erfaren inköpare sökes till storbank

Erfaren inköpare sökes till storbank

Är du en erfaren inköpare som letar efter nya utmaningar där du både får använda dina kunskaper inom bl.a. kontraktsförhandling och inköpsstrategier? Vill du jobba i en stor och internationell organisation där du får ta mycket ansvar i viktiga affärsprocesser? Då har vi uppdraget för dig, ansök redan idag!

Beskrivning

Perido söker just nu en erfaren inköpare till vår kund – en storbank som fokuserar på ansvarsfullhet och långsiktighet. Här kommer du jobba i organisationens team för förhandlingar, vars mål är att hantera inköp, agera som rådgivare i större affärer och att i breda termer koordinera affärsverksamhetens behov.

I rollen som inköpare kommer du att jobba i stora projekt med ett brett ansvar och med mycket variationsrika arbetsdagarna. Här kommer du få möjligheten att bland annat förhandla större kontrakt, upprätta avtal, samt att bidra i besluten gällande inköpsstrategier med företagets ledning och utomstående intressenter. Du kommer att driva och skapa samarbeten mellan olika avdelningar i organisationen för att leda projekten framåt. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag till i september, men för rätt person finns det goda chanser till förlängning!

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av samma eller en liknande tjänst, vilket innebär att du har goda förutsättningar för att snabbt kommer in i den här rollen. Företaget förväntar sig att du snabbt blir självgående. Du är en driven, resultatinriktad och ansvarstagande person som förstår vikten av att kunna prioritera i pressade situationer. För dig är allt möjligt fram tills att motsatsen har bevisats – du fullkomligt andas business!

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Relevant högskoleutbildning för området
  • Minst 2–3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God förståelse för tolkning av kontrakt
  • Goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Erfarenhet av arbete med internationella leverantörsrelationer

Omfattning och tillträde

Heltid. Konsultuppdrag till september, med chans till förlängning. Tillträde enligt avtal.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 14 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30060 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se