Driven juristassistent till global advokatbyrå

Driven juristassistent till global advokatbyrå

Tycker du att det är intressant och givande med juridik? Har du erfarenhet av administrativt arbete inom advokatbranschen, rättsväsendet eller närliggande områden? Söker du en ansvarsfull och serviceinriktad roll? Då har du kanske precis hittat den!

Beskrivning

Vi på Perido söker nu en juristassistent till vår kund, en internationell advokatbyrå med fokus på affärsjuridik och med kontor i centrala Stockholm.

Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp med ca. 30 jurister och tre juristassistenter där din roll är att hjälpa juristerna med administrativ support. Här får du stor användning av dina språkkunskaper i svenska och engelska när du språk- och textbehandlar, korrekturläser och översätter. Du arbetar även med ärendehantering, att ha kontakt med myndigheter och domstolar, samt olika former av informationssökning. Andra administrativa uppgifter kan vara förberedelser inför seminarier och utskick, redigering av mallar, kopiering, reseräkningar och resebokningar. Uppgifterna följer hela tiden arbetsgruppens behov.

För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat som assistent inom exempelvis management- eller advokatbranschen tidigare, gärna i ett högpresterande bolag med högt tempo. Dina arbetsuppgifter har innefattat avtalshantering och du har en förståelse för juridiken. För att effektivt kunna utföra ditt arbete är du en avancerad användare av Office-paketet, samt talar och skriver obehindrat och affärsmässigt på både svenska och engelska. Vidare är du av naturen serviceinriktad, ansvarsfull och lösningsorienterad med en professionell och förtroendeingivande framtoning.

Känner du dig träffad? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Minst gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom management-, advokatbranschen eller rättsväsendet
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
  • Kunskaper i Saturnus eller annat advokatsystem, samt dokumenthanteringssystem

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag i 12 mån. Tillträde i augusti.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 28 juli (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30128 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se