Applikationstekniker med kunskaper i Linux!

Applikationstekniker med kunskaper i Linux!

Vad? Applikationstekniker. Vart? På ett globalt företag inom Fintech. Vem? Du som har kunskaper inom Linux och nätverk samt är en analytisk person med ett stort tekniskt intresse. När? En tillsvidaretjänst med start omgående. Hur? Läs mer i annonsen och skicka in en ansökan!

Beskrivning

Vad? En applikationstekniker. Här blir du en del av ett team som arbetar med drift av ett antal börssystem som används av kunder till bland annat banker eller fondbolag. Arbetet sker i ett egenutvecklat Linuxsystem där du felsöker, agerar på larm samt genomför uppgraderingar och underhåll i de aktuella systemen. Du kommer även att få möjlighet att delta i projekt rörande systemen samt hantera viss kundkontakt. Systemen är komplexa och du kommer att röra dig i spännande miljöer som kräver hög säkerhet.

Vart? Tjänsten är placerad på ett globalt Fintechföretag som levererar handel, börsteknologi och andra tjänster till kunder över hela världen. Som applikationstekniker håller du till på företagets kontor beläget i närheten av Stockholm city.

Vem? Här krävs kunskaper i Linux (Red Hat) och nätverk. Du behöver inte besitta några specialistkunskaper inom området, men du bör ha ett stort driv och en vilja att lära dig! Ett allmänt tekniskt intresse kommer att underlätta när du ska sätta dig in i de komplexa systemen, något du gör genom att få en omfattande upplärning av en kollega. Letar du efter en långsiktig tjänst med stora utvecklingsmöjligheter kommer du att trivas här.

När? Start sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt och du blir anställd tillsvidare.

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverk, Linux, IT-säkerhet eller liknande
  • Grundläggande kunskaper i Linux
  • Arbetslivserfarenhet från helpdesk- eller supportarbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 12 nov (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30006 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se