Administratör med personalinriktning? Se hit!

Administratör med personalinriktning? Se hit!

Är du en fena på att organisera och strukturera och har tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Vill du arbeta personalinriktat med att bistå en professor på en naturvetenskaplig institution? Under det här konsultuppdraget får du bistå med allt från hotellbokningar till inköp och tidrapportering. Låter det intressant? Läs vidare!

Beskrivning

Nu letar vi på Perido efter en administratör med personalinriktning åt vår kund, en ansedd naturvetenskaplig institution. Den här tjänsten är placerad på ett välkänt läroverk norr om centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag fram till slutet av augusti, med start så snart som möjligt och med goda möjligheter till förlängning.

I rollen som administratör kommer du att utgöra ett stöd åt en professor som är verksam vid institutionen. Detta genom att hantera olika administrativa sysslor som professorn och den övriga forskningsgruppen behöver hjälp med. Dina arbetsuppgifter innefattar att hantera läkemedel- och friskvårdskvitton, reseförskott, reseförsäkringskort, tidrapporter, reseräkningar samt olika traktamenten och utlägg. Du kommer även att ansvara för att boka resor och hotell, sköta inköp och beställningar, bistå vid konferenser och workshops samt ha hand om de administrativa uppgifter som uppkommer vid sjukdom och semester.

För att du ska trivas i den här administrativa rollen är det viktigt att du som söker är en strukturerad person som tycker om att organisera. Du har god kommunikativ förmåga och är skicklig på att bemöta och samarbeta med andra. Vi tror att du som söker har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. Då möten och mejl ofta sker på engelska är även goda kunskaper i engelska ett krav.

Är det här det perfekta uppdraget för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande
  • Erfarenhet från statlig verksamhet
  • Erfarenhet av personalsystemet Primula
Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2018-10-31 med chans till förlängning. Tillträde i augusti.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 13 aug (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30221 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se