Skadereglerare till Protector Försäkring

Skadereglerare till Protector Försäkring

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Arbetar du med skadereglering på ett försäkringsbolag och vill komma till ett nytt bolag där du får chans till utveckling? Se hit! Till vår motorskadeavdelning söker vi dig som kommer att ansvara för att uppfylla marknadens tydligaste servicestandard för skadereglering samt bidra till vårt kostnads- och kvalitetsledarskap. Detta innebär bland annat att effektivt reglera motorskador utan ÅÖ, ifrågasätta etablerade sanningar för att utveckla våra processer samt leta skadereducerande åtgärder och regressmöjligheter. Du kommer att ha stort mandat att fatta beslut och få chansen att arbeta effektivitet och proaktivitet för att kunna leverera marknadens tydligaste servicestandard. Protector jobbar med mäklad försäkring och din kontakt med försäkringsförmedlare i komplexa eller stora skador är en viktig del för att bygga och bibehålla unika relationer med våra förmedlare och partners.

Personprofil
Vi söker dig som drivs av en stark vilja att lyckas, tycker om att jobba mot mål och tilltalas av en prestationskultur. Du ska ha kunskaper inom skadereglering och ett intresse för att ge försäkringstagare och försäkringsförmedlare bästa möjliga service. Förutom en stark företagskultur erbjuder vi bland annat kollegor med ansvarsglädje, tillgång till gym och ett kontor nära T-centralens kommunikationer. För att lyckas i rollen som Motorskadereglerare: Du kommunicerar öppet och direkt. Du bidrar både individuellt och i team. Du har erfarenhet av skadereglering Erfarenhet av företagsmotor är meriterande. Erfarenhet tung trafik och yrkestrafik är meriterande. Personliga egenskaper: Målinriktad Effektiv Ansvarsfull Proaktiv Prestigelös Serviceinriktad

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse Omfattning: Heltid och tillsvidare Arbetstid: Kontorstider med flex Plats: Västra Trädgårdsgatan 15, 111 53 Stockholm PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Protector Försäkring är Utmanaren. Vi har en stark prestationskultur som är baserad på värdestyrning och en ständig strävan att bli bättre. Protector Försäkring etablerades i Norge år 2004 och har på kort tid lyckats få en stor marknadsandel. Protectors framgång bygger på unika relationer till våra samarbetspartners och ett dagligt fokus på kostnadseffektiva lösningar. Efter åtta år på den svenska marknaden är vi försäkringsgivare åt: stora industri-, tjänste-, och fastighetsföretag. små- och medelstora företag genom affinitylösningar och. 220 av Sveriges 290 kommuner samt ett antal landsting plus. ca 50 % av Sveriges bussar. ca 20 % av Sveriges företagsmotor. Sökord: Motorskadereglerare, skadereglerare, försäkringar, Protector Försäkring, motorskador, trafikskador

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.