Säljare till Schibsted

Säljare till Schibsted

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du jobba med några av Sveriges hetaste varumärken såsom Aftonbladet, Blocket, Prisjakt och Svenska Dagbladet? Hos Schibsted får du jobba i en modern mediemiljö mitt i city. För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha en stor passion för försäljning, vinnarskalle och förmågan att inte ge upp. Stor del av dagen lägger du på att skapa kontakt och bygga relationer med framför allt nya kunder. I rollen som säljare hos Schibsted kommer du att utvecklas inom kunddialog, förhandling och avtal. Vanligt förekommande arbetsuppgifter: * Försäljning via telefon av digital annonsering * Identifiera kunders utmaningar och kunna hjälpa dem via Schibsteds kanaler * Bygga relationer med befintliga och nya kunder Du kommer att arbeta på en attraktiv arbetsplats i ett härligt team med stor gemenskap. Du är en naturlig målskytt och van vid att jobba i ett högt tempo i både med- och motgångar. För rätt person är detta ett företag med stor potential att växa i.

Personprofil
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i högt tempo. Du har ett inre driv och en vinnarmentalitet. Vidare för att lyckas i tjänsten krävs det att du är ihärdig och att du har viljan att lära dig. Du är social och räds inte för att lyfta på luren och etablera nya kontakter. För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta: * Några års erfarenhet av sälj * Vinnarmentalitet * Kommunikativ * Målstyrd och resultatdriven * Talar och skriver flytande svenska Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare till Schibsted.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Lön: Fast lön + en generös provision Arbetstid: 8-17 Plats: Centrala Stockholm

Företagspresentation
Schibsted är en familj av digitala varumärken med en stark position på den nordiska marknaden och mer än 5 000 anställda. Miljontals människor interagerar med våra företag varje dag via våra ledande online-marknadsplatser som Blocket, Aftonbladet, Lendo, SvD, Prisjakt med flera. Vi hjälper också nya lovande företag att växa.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.