Redovisningsekonom till Gudrun Sjödén!

Redovisningsekonom till Gudrun Sjödén!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Arbetar du med redovisning men söker nya utmaningar? Vill du arbeta på ett internationellt retailbolag med ett välkänt varumärke där du får vara med och påverka och har goda möjligheter till utveckling? Då kan tjänsten som redovisningsekonom på Gudrun Sjödén vara något för dig.

Som redovisningsekonom ingår du i företagets centrala ekonomiavdelning på 6 personer och rapporterar till ekonomichef. Du ansvarar huvudsakligen för leverantörsreskontra, betalningar och avstämning av butikskassor. Vidare har du följande arbetsuppgifter:
 • Scanning och registrering av leverantörsfakturor
 • Utföra och bokföra betalningar på bank
 • Löpande bokföring
 • Avstämning av balanskonton vid månadsbokslut
 • Moms/skatt
 • Internfakturering
 • Likviditetsrapport
 • Årsbokslutsarbete
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Tjänsten är ett vikariat till årsskiftet 2022/2023 med goda chanser till tillsvidareanställning.

Personprofil

Vi tror att du som söker har god förståelse för redovisningens grunder och som har arbetat med hela flödet på en ekonomiavdelning, från ax till limpa. Du har förmodligen eftergymnasial utbildning eller motsvarande, med inriktning redovisning och bokföring. Vidare har du:
 • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Erfarenhet från retailföretag samt utländska bolag är meriterande.
 • Vana att arbeta mot deadlines.
Som person är du noggrann, självgående och professionell. Du är nyfiken på att lära nytt, glad och positiv samt tycker om att ta eget ansvar. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Du har god vana av Officepaketet, framförallt inom Excel. Vi ser det som meriterande med erfarenhet utav iScala och Palette.

Övrigt

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi redovisning ekonomiassistent administration redovisningskonsult betalningar leverantörsreskontra
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.