PerformIQ söker forward till sin säljavdelning

PerformIQ söker forward till sin säljavdelning

Tjänstebeskrivning

Har du någonsin funderat på om och hur idrotten har format dig som person? Har du tidigare arbetat på ett företag som hellre värderar dina egenskaper som du har fått med dig från idrotten snarare än specifika arbetslivserfarenheter? Nej, jag tänkte väl det. Men nu när jag har lyckats fånga ditt intresse så kan jag berätta för dig att det är just det som vi på PerformIQ står för; arbetslivserfarenheten ger dig möjligheten att spela matchen, dina egenskaper ser till att du vinner.

Vi som arbetar på PerformIQ har alla erfarenhet från idrotten och det är det som skapar vår unika kultur. Vi tar ansvar, vi är dedikerade, vi respekterar varandra, vi är tävlingsinriktade och vi ger aldrig upp. Har du tidigare hört att vilja slår klass? Tror du att det är en myt så har du fel, vilja slår allt!

Om laget
Tränare: Vår tränare är våra ägare, de utgör tryggheten i företaget. De har värvat personer som de tror på, som ser till att vi vinner matcherna. De har det yttersta ansvaret att laget fungerar tillsammans och att vi har rätt personer på rätt plats.

Målvakt: I mål har vi vår ledningsgrupp. De har en överblick över hela planen, styr spelare i rätt riktning och ser till så att vi inte släpper in fler mål än nödvändigt. De driver på samtidigt som de är stöttande och förstående, alla kan göra en dålig match, men det är då vi lär oss något.

Backlinje: Vår backlinje består av vår stabila och trygga ekonomiavdelning. De är inga som kommer att hyllas i pressen med 5 stjärnor eftersom de jobbar stenhårt i skymundan, men det behövs inte, vi alla vet hur viktigt deras jobb är, och de ser till så att alla spelare högre upp i plan får utrymme att göra det som de är bra på.

Mittfält: Vårt mittfält består av vår leveransavdelning, konsultchefer och rekryteringskonsulter, och de samspelar dagligen med våra backar och våra forwards. Vårt mittfält har en viktig roll i det hela, de måste hela tiden anpassa sitt spel utifrån övriga lagkamrater men även utifrån dagens motståndare. Vårt mittfält är duktiga passningsspelare eftersom passningen som de ger till sina forwards kommer se till så att våra forwards gör mål.

Forwards: Våra forwards är våra säljare, målskyttarna som drar in affärerna till bolaget. Våra forwards agerar på olika sätt beroende på motstånd, ibland går dom i djupled, ibland spelar dom fram till en målchans, ibland spelar dom mer targetspel. Även om våra forwards brinner för att göra många och snygga mål så behöver de hjälp av hela laget för att lyckas.

Vet inte om du blev klokare över den beskrivningen om hur vi arbetar, men en sak kan jag berätta och det är att vi tillsammans ser till att vinna matchen. Ingen på det här företaget klarar av det här jobbet av att vara en individualist. Det är vi, laget, som tillsammans uppnår våra mål.

Matchplan och strategi
Som forward på vårt Stockholmskontor kommer du att bidra till vår fortsatta tillväxt. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med arbetslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Du kommer att finna och driva affärer med nya kunder som främst är medelstora och stora företag. I din roll träffar du företag för att lyssna in behov och hitta lösningar kring rekryteringsprocesser och bemanning av personal.

Spelaregenskaper
  • Du känner igen dig i egenskaper som dedikation, vinnarinstinkt och teamkänsla.
  • Du är social, kommunikativ, tycker om att nätverka och bygga relationer.
  • Du är duktig på social selling och jobbar aktivt med LinkedIn.
  • Du har erfarenhet av B2B försäljning.
  • B-körkort.
Ange i din ansökan varför du söker denna roll och vad du kan bidra med. Vi vill också veta hur idrotten påverkat dig och är bidragande till din framgång. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ambitioner.

Övrigt

Matchstart: Enligt överenskommelse.
Kontrakt: Heltid och tillsvidare.
Spelarlön: Fast grundlön + provision.
Träningstider: Mån - fre kl 08-17.
Hemmaplan: Stockholm.

Om PerformIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt. PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl på oscar.dahl@performiq.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: account manger säljare key account manager kundansvarig innesäljare idrott manager b2b
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.