MedHelp Care söker KAM/Affärsutvecklare inom SaaS

MedHelp Care söker KAM/Affärsutvecklare inom SaaS

Tjänstebeskrivning & erbjudande
En rolig och utvecklande tjänst där du kommer att ha en central roll i ett innovativt och modernt företag. Vi är ett härligt team med 4 st säljare och 4 st Customer Success Manager där vi delar och firar varandras idéer och framgångar. Vi sitter i mycket trevliga stora, ljusa lokaler intill vattnet i Marievik/Liljeholmen. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare där vi då även kan erbjuda goda villkor för rätt person. MedHelp Cares plattform ger en smidig, säker och faktabaserad hantering av sjukfrånvaro-och rehabiliteringsfrågor. Våra tjänster signalerar ohälsa vid ett tidigt stadie och skickar automatiska notiser till chef/HR när åtgärder måste vidtas. Detta gör att arbetsgivaren får en helhetsbild av hälsoläget i realtid och kan arbeta proaktivt tillsammans med företagshälsovården för att sätta in rätt resurser i tid som leder till sänkt sjukfrånvaro. I din roll som säljare kommer du att bearbeta både nya potentiella kunder och utveckla våra samarbetspartners. Du kommer att ha ett varierande arbete där du bokar möte och träffar alla typer av beslutsfattare i olika branscher. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering, bokning och genomförande av möten till att skriva offerter och vinna avtal. Vi lägger stort vikt vid en bra onboarding för att du skall lyckas i din roll som säljare hos oss.

Personprofil
I den här tjänsten kommer personligheten vara avgörande och vi söker dig med tidigare säljbakgrund med goda resultat. Vi ser även till andra egenskaper såsom: * Du har ett stort affärsfokus, är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med dina kunder. * Som person är du både nyfiken, ambitiös, ödmjuk och prestigelös. * Du är noggrann, strukturerad och planerar dina dagar på ett både smart och tidseffektivt sätt. * Du har B körkort

Övrigt
Kontakt PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Företagspresentation
Medhelp Care Aktiebolag (publ) är ett SaaS-bolag som erbjuder en molnplattform för datadriven företagshälsa i kombination med kvalificerad sjukvårdsrådgivning som används av ca 500 företag och organisationer i Norden. Plattformen innehåller tjänster på prenumerationsbasis för effektiv, GDPR-säker och faktabaserad hantering av sjukfrånvaro. Tjänsten resulterar i ökad frisknärvaro, lägre produktionsbortfall och sänkta sjukfrånvarokostnader. MedHelp Care grundades 1990 som en del av en större hälsokoncern och bedriver i dagsläget verksamhet i Sverige och Danmark med cirka 40 anställda. I oktober 2021 börsintroducerades MedHelp Care och nu inleds en spännande fas i företagets utveckling med stora tillväxtplaner. www.medhelp.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.