Livsmedelsmedarbetare sökes till Aroma konfektyr!

Livsmedelsmedarbetare sökes till Aroma konfektyr!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du arbetsvillig, ansvarsfull och vill ta dig an en viktig roll i en familjär organisation? Vi letar efter dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team. Här har du möjligheten att finna ett långsiktigt arbete, där du tillsammans med teamet producerar och levererar högklassiga produkter till våra kunder. I rollen som livsmedelsmedarbetare är du med och startar upp dagen för resten av produktionen. Tillsammans förbereder ni maskinerna så att dagen flyter på så smidigt som möjligt. I dina arbetsuppgifter ingår paketering av produkterna. Produkterna paketeras med hjälp av maskiner. Med både övervakning och handlingskraft kommer du att se till att produkterna är packade på bästa och smidigaste vis. Du roterar mellan olika arbetsmoment, och du har ett öga för vad som behövs göras.

Personprofil
Tjänsten passar dig som älskar ordning och reda. Du förstår vikten av god hygien på arbetsplatsen då du kommer att arbeta med livsmedel. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan ta egna initiativ och du är handlingskraftig. Du är effektiv och flexibel i ditt arbetssätt utan att tumma på kvalitén. För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta: * Samarbetsvillig * Ansvarsfull * Handlingskraftig * Ett stort engagemang * Talar och skriver svenska obehindrat Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsarbetare.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstid: 6,30-15 Plats: Skarpnäck Denna tjänst ingår i vår konsultverksamhet. Du kommer att bli anställd av PerformIQ och uthyrd till vår kund i Skarpnäck. För rätt person finns det stora möjligheter att bli övertagen till vår kunds regier.

Företagspresentation
Vi har gjort godis sedan 1921. Gottfrid Eklund hette mannen som tillsammans med Max Forslund började göra kola i ett kök i Vasastan. De gjorde allt för hand och sålde till mindre butiker i Stockholm och så tog företaget fart. Med över 100 år i branschen är företaget fortfarande svenskägt och vi har kvar vår produktion i Stockholm, vilket gör oss till ett av få konfektyrföretag som fortfarande producerar i Sverige. Det är vi riktigt stolta över! Aromas sortiment består av klassiskt kvalitetsgodis där många sorter har varit några av Sveriges absoluta favorit bitar i decennier. För vem har inte hört talas om Gröna Grodor, Sega Råttor, Hallon-/Lakritsbåtar och Geléhallon? Aroma ligger bakom alla dessa original som älskats av hela Sverige i många generationer. Ett exempel är Gröna Grodor, som blev en succé när de lanserades 1935 och som fortfarande är en av våra absoluta storsäljare, med sin unika och oemotståndliga smak och konsistens.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.