Gudrun Sjödén söker en Redovisningsekonom

Gudrun Sjödén söker en Redovisningsekonom

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i ett färgstarkt företag där vi har ett kreativt och okonventionellt sätt som tar sig uttryck i allt vi gör? Vill du arbeta i ett välfungerande team med möjlighet att arbeta delvis hemifrån? Sök då rollen som redovisningsekonom hos Gudrun Sjödén! Just nu söker Gudrun Sjödén en redovisningsekonom till företagets centrala ekonomiavdelning som idag består av ett kompetent och engagerat team om 6 personer. Att vara anställd och arbeta hos Gudrun Sjödén innebär ett arbete med stor variation där det finns stora möjligheter att vara delaktig i sidoprojekt för att vara med och bidra till expansionen och utvecklingen av företaget. Vanligt förekommande arbetsuppgifter: * Löpande bokföring * Avstämning av balanskonton vid månadsbokslut * Moms/skatt * Internfakturering * Likviditetsrapport * Årsbokslutsarbete, inklusive årsredovisning och skatteberäkning * Delaktighet i olika projekt/uppföljningar/analyser * Vara behjälplig till bolagets löneadministratör Du erbjuds en roll där du kommer att ansvara för bokföringen i två av våra dotterbolag, ett svenskt och ett baserat i Frankrike med internationella kontakter med franska revisorer.

Personprofil
* Civilekonom eller flera års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter * Erfarenhet av att arbeta i större system * Flytande svenska och engelska i tal och skrift * Lönehantering * God förmåga av arbete i Excel Vi tror på människans förmåga och vilja att utvecklas. Därför tror vi att det är din personlighet, inställning och drivkraft som är ditt viktigaste bidrag till Gudrun Sjödén framgång. Genom egna initiativ, nyfikenhet och mycket arbete skapar vi sedan tillsammans Gudrun Sjödéns framtid.

Övrigt
Start: Omgående, enligt ök Omfattning: Heltid, initialt en anställning av PerformIQ med goda chanser att på sikt bli överrekryterad till kund. Arbetstider: Kontorstider, flextid Plats: Årsta/Stockholm PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
1976 öppnade Gudrun Sjödén sin första butik på Regeringsgatan i Stockholm. Affärsidén är fortfarande bekväma färgstarka plagg i naturmaterial med ett nordiskt formspråk. Men mycket har hänt under åren. Bland annat har Gudrun Sjödén arbetat mycket medvetet med fler hållbara och miljömedvetna material. Och kunderna blir bara fler och fler. Kläderna säljs idag via webb, katalog till kunder i fler än 70 länder, där Tyskland, Storbritannien, USA är de som växer kraftigast. Gudrun Sjödéns har genom åren mottagit mängder av utmärkelser som designer och entreprenör- tex. Kungens medalj Litteris et Artibus och ELLES Hållbarhetspris- och har toppat den svenska exporten av modemärken i flera år.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.