Account Manager till bolag i expansionsfas!

Account Manager till bolag i expansionsfas!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Norteam är inte bara Stockholms snabbast växande IT-tjänstebolag, de har även utan tvekan Stockholms häftigaste kontorslokal. Som Account manager på Norteam kommer du att ha en central roll i organisationen där du ansvara för hela försäljningsprocessen. Dina kunder är främst företag i SME-segmentet där fokus ligger på att förenkla kundernas IT-lösningar. Norteams specialistområde är ”Microsoft Cloud” vilket bland annat inkluderar molntjänsterna Microsoft Azure, Microsoft 365 och Dynamics 365. Drivs du av att vara en del av ett snabbt växande bolag? Vill du axla rollen som Account Manager och med hjälp av dina grymma kollegor bli en av dem bästa i branschen? Om ja på dessa frågor: Ta chansen och skicka in din ansökan för att få möjligheten att bli en del av Norteams fantastiska säljteam. Vi erbjuder dig:*Att vara en del av Norteams extremt spännande expansionsresa.*Arbete på ett helt unikt kontor som innehåller bland annat ett inglasat gym mitt i kontorslandskapet, shuffelboard, musikstudio, pingisbord och en rutschkana. *Att arbeta i ett framåtsträvande team som fokuserar på din utveckling både som person och som Account Manager.*Arbete i en miljö som älskar att uppmärksamma goda resultat, exempelvis genom resor och aktiviteter. *Spännande utvecklingsmöjligheter i den interna karriärstegen. Dina arbetsuppgifter innebär främst: * Vara ansiktet utåt och besitta en av det viktigaste rollerna i organisationen.* Att skapa förtroendeingivande och rådgivande relationer till kunderna.* Arbeta med nykundsbearbetning, befintlig kundstock och merförsäljning.* Ett självständigt arbete med stöd av kompetenta och drivna kollegor.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelseOmfattning: Heltid Arbetstid: Flexibla kontorstider Plats: Stockholm

Företagspresentation
Norteam är idag ett utav Stockholms snabbast växande IT-tjänstebolag. Vi levererar molnbaserad IT, moderna mötesrum och telefoni som tjänst. Som kund hos oss får man ett dedikerat team av teknisk kontakt, säljare och support som säkerställer kvalité och närvaro. Vårt specialistområde är ”Microsoft Cloud” vilket bland annat inkluderar molntjänsterna Microsoft Azure, Microsoft 365 och Dynamics 365.Vi sitter i moderna kontorslokaler i ”Instrumentfabriken” i Bromma. Då hälsa, motion och fysisk aktivitet är i fokus valde vi år 2021 att investera i ett eget gym för samtlig personal. Vi ”lever som vi lär” och erbjuder därför gärna våra kunder att besöka oss för demo av våra tjänster eller för en tur i vår rutschkana!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.