Lagerarbetare till teknikavdelningen i Roserberg

Lagerarbetare till teknikavdelningen i Roserberg

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på perfromIQ gärna att du söker dig till oss!

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Rosersberg. Vi söker dig som är lösningsorienterad, självgående och kan ta eget initiativ. Du har förmågan att samarbeta effektivt i team men kan även arbeta självständigt. Du är noggrann i ditt arbete och värdesätter struktur, ordning och reda.

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvara för inleveranser av gods och material
  • Scanna in produkter i affärssystem
  • Samordna produkter utifrån en plocklista

Om dig Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.
Mer info
Kontaktperson Leif Josue Apcho Paredes
Email Mejla Leif Josue Apcho Paredes
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.