Vi söker drivna truckförare!

Vi söker drivna truckförare!

Tjänstebeskrivning

PerformIQ söker efter truckförare för både korta och längre deltidsuppdrag hos våra kunder i Stockholmsområdet. Vi söker dig som har truckkortsbehörighet A+B samt yrkeserfarenhet av truckkörning. Skriv gärna i din ansökan vilken truck du känner dig mest bekväm med och hur länge du kört den. Arbetsuppgifterna kan även innebära ordinarie plockarbete och andra vanligt förekommande lagerarbetsuppgifter. Arbetstiderna skiljer sig från kund till kund men de flesta pass är på vardagar dagtid.

Krav på person

Vi söker dig som är social, engagerad och prestigelös. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider samt blir inringd med kort varsel, därför är det av stor vikt att du är flexibel med tider och finns tillgänglig mellan 06.00 till 17.00. Du ska tidigare ha arbetat inom lager och logistik och framförallt med truckkörning. Utöver detta har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill komplettera den med ett arbete inom lager. Meriterande för tjänsten är om du har körkort för personbil.

Övrigt

Om PerformIQ

Start: löpande
Omfattning: deltid (intyg på annan sysselsättning krävs)
Arbetstid: Varierande
Plats: Stockholm med omnejd

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se