Utesäljare inom VA

Utesäljare inom VA

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av arbete inom mark, anläggning eller entreprenad? Vill du arbeta med försäljning i en stabil organisation med hög kompetens? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som utesäljare hos Viacon VA!

Till Viacon VA söker vi nu två utesäljare i Stockholmsregionen som vill vara med och växa tillsammans med Viacon VA. I tjänsten som säljare arbetar du med försäljning av ett brett sortiment VA-produkter, dina kunder är stora och små aktörer inom anläggning. Du kommer att arbeta med såväl nykundsbearbetning som att förvalta redan befintliga kunder. I arbetet kommer du att genomföra kundbesök, ta fram offerter och driva in affärer samt ha återkommande kontakt med dina kunder.

Distriktet innefattar Storstockholm med kranskommuner. Du utgår i tjänsten från Viacon VAs kontor i Märsta eller Huddinge. I rollen blir du en del av ett starkt team med stöd från offertansvarig, innesäljare samt försäljningschef.

Krav på person

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom mark-, anläggning- eller entreprenadföretag, eller närliggande branscher. För att lyckas i rollen som utesäljare krävs vidare att:
  • Du arbetar kundorienterat för att skapa goda relationer
  • Du är som person social och lyhörd mot kundens verksamhet och behov för att kunna erbjuda den bästa lösning för dem
  • Du arbetar målinriktat och kan driva ditt eget arbete framåt då tjänsten är mycket självständig
  • Innehar B-körkort
Vi ser att du som söker är en kommunikativ person som kommunicerar på svenska obehindrat i tal och skrift. Du har även god datorvana.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstid: 7-16
Plats: Stockholmsregionen

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alva Grell på 073-353 75 36. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fältsäljare, regionsäljare, säljare, försäljning, AM
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 1 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viacon VA startade för över 20 år sedan och omsätter idag över 350 miljoner kronor om året. Viacon VA erbjuder VA-produkter såsom rör, rördelar, pumpar, brunnar, betäckningar, ventiler, kopplingar med mera samt geotekniska produkter för användning i små och medelstora anläggningsprojekt. Vi finns idag på 8 orter i Sverige med omkring 80 anställda. Sedan hösten 2017 är Viacon VA är en självständig affärsenhet inom Ahlsell Sverige AB. Med egna europeiska leverantörer samt hela Ahlsells lager/logistik i ryggen står vi starka på den svenska marknaden. Läs mer på http://www.viaconva.se/