Uppdrag på 60% som HR-administratör

Uppdrag på 60% som HR-administratör

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Nu söker vi för kunds räkning en HR-administratör på 60% till ett uppdrag som sträcker sig till årsskiftet!

Som HR-administratör har du en bred roll där du hanterar administration och rutiner inom HR-området. Du kommer att vara ett stöd till chefer och administratörer i HR-administration, upprätta intyg, ta fram statistik samt hjälpa till vid utbildningar och informationsträffar.

Personprofil

Vi söker dig som är ansvarsfull och arbetar på ett organiserat samt strukturerat sätt för att alltid säkerställa hög kvalitet. Som person är du strukturerad, noggrann och tillmötesgående. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya datorsystem och trivs med att ge service.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa yrken samt har goda kunskaper i Officepaketet. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom offentlig sektor men inte ett krav.

Övrigt

Uppdragsperiod: 16 augusti t.o.m. årsskiftet
Omfattning: 60%
Arbetstider: Flexibelt
Plats: Norrmalm

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sofie Lindström på mailadress sofie.lindstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.