Stark aktör inom IT söker Säljare som vill utveckla affärsområdet Nätverk mot nya höjder

Stark aktör inom IT söker Säljare som vill utveckla affärsområdet Nätverk mot nya höjder

Tjänstebeskrivning

Med marknadsledande specialistkompetens inom hård- och mjukvara har bolaget under de senaste åren hjälpt partners och leverantörer att växa och bli mer lönsamma. Men det räcker inte med det. Vi ska bli ännu bättre. Vi söker dig som kan hjälpa oss att växa ytterligare, nu inom vårt senaste fokusområde, Nätverk där det finns oändliga möjligheter att lyckas med tillväxt.

Vi söker dig med entreprenörsanda, och har stor vilja och drivkraft samt ser en utmaning i att lyfta vår nätverksaffär med Huawei till nästa nivå.

Bakgrund och arbetsbeskrivning:

Vår kund är en värdeadderande distributör på den nordiska/europeiska IT-marknaden med både starka ambitioner och en utmanande tillväxtplan. De har en lång historik med IBM, men har sen 2,5år tillbaka tagit in Huawei i portföljen, där potentialen att växa affären är enorm, framförallt inom nätverk.
Huawei är en otroligt stor tillverkare som med din hjälp har alla möjligheter att ta en ledande position på dagens krävande marknad. I sin strävan efter att vara en värdefull och bidragande del i sina partners och leverantörers säljprocess, ska vår kund nu stärka kompetensen i ett av sina affärsområden - Nätverk. Du förväntas ta ett stort eget ansvar och ägandeskap för de områden du jobbar med. Du kommer att vara del i en kreativ, säljdriven och utvecklande miljö.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt engagemang och din förmåga att driva kvalitativa och långsiktiga relationer. Detta både med återförsäljare och vår främsta leverantör inom nätverk, Huawei. Du är ansvarstagande och har ett stort intresse för affärsutveckling och att göra affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara en vinnarskalle som tycker om att ta ansvar för din försäljning och bygga ett affärsområde. Hos vår kund arbetar man som ett team där man lyckas tillsammans. Du kommer således ha all tillgång till leads, tips och råd, men ansvarar själv för att driva din försäljning.
Det är viktigt att du i flera år har arbetat/ varit verksam inom IT-branschen, arbetat med försäljning och har bra insikt inom nätverk. Då vi är ett nordiskt/europeiskt företag är god kunskap i både svenska och engelska, både skriftligt och muntligt, ett måste.

Du får möjligheten att arbeta på ett företag där kreativitet och initiativtagande uppmuntras. Som medarbetare hos vår kund har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din arbetsplats. Vi erbjuder bra förmåner och mycket trevliga lokaler beläget vid vattnet i Bergshamra.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på nr. 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: IBM, Huawei, IT-försäljning, Business Development Manager, KAM, Key account manager, Affärsutveckling, Områdesansvarig

Krav på person
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.