Regional Försäljningschef till välkänt bolag

Regional Försäljningschef till välkänt bolag

Tjänstebeskrivning & erbjudande

PerformIQ söker nu en Regional Försäljningschef för sin kunds räkning.

Är du en ledare som brinner för att driva försäljning? Vill du ha en nyckelroll i företag inom säkerhets- och trygghetsbranschen? Vill du vara del av en kultur som präglas av framåtanda, högt tempo och en tydlig målsättning?

Som Regional Försäljningschef ingår du i säljledningsgruppen för Sverige och rapporterar till Försäljningsdirektören. Du har det övergripande ansvaret för säljresultatet i regionen, som består av 6-7 lokala säljkontor. Du jobbar operativt med dina säljchefer, utvecklar försäljningen och coachar medarbetare. I din roll har du givetvis budgetansvar. Du kommer även att ansvara för att din region har rätt bemanning och kompetens för att säkerställa att organisationens mål uppnås.

Du erbjuds ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Du kommer att ingå i ett team om fem regionala försäljningschefer som brinner för försäljning och drivs av att utveckla organisationen.

Personprofil

För att lyckas i rollen som Regional Försäljningschef ser vi att du har ledarerfarenhet inom ett säljorienterat företag. Har du tidigare erfarenhet av att leda ledare är detta meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat. Du är trygg i din ledarroll, du bygger förtroende och arbetar för att skapa hög motivation och sammanhållning för att ni ska uppnå era gemensamma mål.
  • Du är resultatfokuserad och lösningsorienterad, är van att arbeta strukturerat och har kompetensen att analysera nyckeltal och dra slutsatser.
  • Du brinner för att se dina medarbetare utvecklas och vill driva försäljningsfrågor på strategisk såväl som operativ nivå.
  • Du trivs i en miljö som präglas av högt tempo, snabba beslut och möjligheten att själv planera, genomföra och prioritera din vardag. Tjänsten kräver att du har B-körkort och att du är prickfri i belastningsregistret.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Regional Försäljningschef.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Stockholm/Mälardalen.

Om PerformIQ

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på oscar.dahl@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.