Redovisningskonsult på deltidsuppdrag till Protector Försäkring

Redovisningskonsult på deltidsuppdrag till Protector Försäkring

Tjänstebeskrivning

Är du en självgående och strukturerad redovisningsekonom? Är du ute efter ett självständigt arbete inom ekonomi och lockas av möjligheten att utmanas i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Vill du arbeta i ett snabbt växande skandinaviskt försäkringsbolag noterat på Oslobörsen? Då kan tjänsten som Redovisningsekonom vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker nu en Redovisningsekonom till Protector Försäkring. Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen för den svenska verksamheten och arbeta i nära samarbete med ekonomiassistenten.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
  • löpande redovisning och bokföring
  • kassa- och bankavstämningar
  • upprätta och rapportera månads-, kvartals- och årsbokslut
  • ad hoc-uppgifter
Detta är en deltidstjänst om cirka 60% med flexibla arbetstider. Tjänsten passar dig som presterar som bäst när du arbetar i en miljö med högt tempo. För dig som visar framfötterna och vill växa inom branschen finns goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.

Krav på person

Vi söker dig som är driven, proaktiv, flexibel och initiativtagande. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Vi tror att du har flera års erfarenhet av arbete i en liknande roll med fokus på redovisning sedan tidigare. Tidigare erfarenhet av ekonomisysslor inom försäkringsbranschen är ett krav. Det är meriterande om du i tillägg till detta har kunskap och/eller erfarenhet av HR- och frågor.

För att lyckas i rollen som Redovisningskonsult krävs:
  • akademisk examen inom ekonomi
  • yrkeserfarenhet av självständigt redovisningsarbete inom försäkringsbranschen
  • flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • mycket goda kunskaper i Excel och god systemkunskap (Dynamix 365 eller motsvarande)
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Redovisningskonsult.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: ca. 60%
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm City

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: ekonomi, ekonom, redovisningsansvarig, hr, accounting, redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.