Redovisningskonsult med erfarenhet av lön till Protector Försäkring

Redovisningskonsult med erfarenhet av lön till Protector Försäkring

Tjänstebeskrivning

Är du en självgående och strukturerad redovisningsekonom med erfarenhet av lön? Är du ute efter ett självständigt arbete inom ekonomi och lockas av möjligheten att utmanas i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Vill du arbeta i ett snabbt växande skandinaviskt försäkringsbolag noterat på Oslobörsen? Då kan tjänsten som Redovisningskonsult vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker nu en Redovisningskonsult till Protector Försäkring. Det är en delad roll som innebär att arbeta uppskattningsvis halvtid med redovisning respektive halvtid med löner.
Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
 • löpande redovisning och bokföring
 • kassa- och bankavstämningar
 • upprätta och rapportera månads-, kvartals- och årsbokslut
 • övertagande av lön från byrå, självständigt löneansvar
 • tolkning av lagar och avtal avseende lön och personalfrågor
 • ad hoc-uppgifter
Tjänsten passar dig som presterar som bäst när du arbetar i en miljö med högt tempo. För dig som visar framfötterna och vill växa inom branschen finns goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.

Krav på person

Vi söker dig som är driven, proaktiv, flexibel och initiativtagande. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Vi tror att du har flera års erfarenhet av arbete i en liknande roll med fokus på lön och redovisning sedan tidigare. Tidigare erfarenhet av ekonomisysslor inom försäkringsbranschen är ett krav. Det är meriterande om du i tillägg till detta har kunskap och/eller erfarenhet av HR-frågor.

För att lyckas i rollen som Redovisningskonsult krävs:
 • akademisk examen inom ekonomi
 • yrkeserfarenhet från en roll som redovisningsekonom med löneansvar
 • yrkeserfarenhet från försäkringsbranschen
 • flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • mycket goda kunskaper i Excel och god systemkunskap (Dynamix 365, Kontek eller motsvarande)
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Redovisningskonsult.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: ekonomi, ekonom, lönekonsult, redovisningsansvarig, hr, löneadministratör, löneadministration, accounting
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.