Receptionist till framgångsrikt investmentbolag – deltidstjänst

Receptionist till framgångsrikt investmentbolag – deltidstjänst

Tjänstebeskrivning

Är du en servicemedveten, proaktiv och professionell person? Har du en fallenhet för exemplarisk service och administration? Då kan tjänsten som receptionist på ett framgångsrikt investmentbolag på Östermalm vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker nu en receptionist för deltidsarbete hos vår kund. Arbetsuppgifterna innefattar mottagande av besökare och övergripande ansvar över kontors- och konferensutrymmen.

I rollen som receptionist kommer du exempelvis att:
  • ta emot besökare och telefonsamtal i receptionen
  • hålla ordning i receptionen och konferensrum
  • utföra enklare inköp och bokning av resor
  • hantera inkommande och utgående leveranser, post och fakturor
  • utföra allehanda kontorsadministration
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta proaktivt och serviceinriktat på en arbetsplats som ställer höga krav på bemötande och professionalism.

Krav på person

Vi söker dig som är flexibel, initiativtagande och proaktiv. Det är viktigt att du har ett öga för detaljer, att du ser vad som behöver göras och inte räds att ta tag i saker. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, till exempel som receptionist eller kontorsassistent, är ett krav. Vidare behöver du vara tillgänglig för arbete alla vardagar med ungefärliga arbetstider 10:00-15:00.

För att lyckas i rollen som receptionist krävs vidare:
  • flytande kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • fod datavana
Som person är du driven, tillmötesgående och självständig. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du tvekar inte att hjälpa dina kollegor och hugga i där det behövs.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som receptionist.

Övrigt

Start: januari
Omfattning: deltid, tillsvidare
Arbetstid: måndag-fredag ca. kl. 10-15
Plats: Stockholm

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: reception, receptionist, administration, administratör, front desk, kundservice, service, assistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 1 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på e-post matilda.agdur@performiq.se