Projektledare / KAM till fastighetsbolag

Projektledare / KAM till fastighetsbolag

Tjänstebeskrivning

Är du i början utav din karriär och tycker om att driva projektr? Är du affärsmässigt driven och tycker att kundens upplevelse är A och O? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Företaget arbetar med kunddrivna processer inom fastighetsbranschen och finns till för att skapa ett bättre boende och en bättre arbetsplats.

Företaget växer och söker en ny Projektledare / KAM till deras team i Stockholm. I rollen som Projektledare / KAM kommer du se till att våra kunder ökar sin kundnöjdhet genom att driva processer från projektplanering och undersökning till implementering. Du driver flera projekt parallellt och med stöd av en digital analysplattform arbetar du med löpande kundprocesser och resultat.

Krav på person

Vi tror att du arbetat i en roll med affärsutveckling och kundkontakt i fokus som tex, strategisk försäljning eller Management konsult. Du har en vana att driva processer eller projekt och trivs med att ta ansvar och att leda. Vidare trivs du att tala inför grupper och att bygga långsiktiga relationer.

Du har utbildning från Universitet eller Högskola och trivs med att analysera kvantitativa och kvalitativa resultat. Vidare är du ambitiös, business minded och gillar högt tempo. För att passa in hos oss tror vi att du är prestigelös, ärlig och jordnära. Det förekommer under normala omständigheter frekventa resor inom Sverige vilket gör att du bör ha möjlighet att göra dagsresor nationellt. Vidare har du:
  • Goda kunskaper på svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Projektledare.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Villkor: Fast lön

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, ansvarar för denna rekrytering och eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Marknadsanalytiker, saas, försäljning, account manager, key account manager, Service management, rekrytering, projektledare, reklambyrå, webbyrå, managementkonsult. Kommunikatör saas
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.