Montör till produktionsföretag i Tyresö

Montör till produktionsföretag i Tyresö

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du noggrann och strukturerad? Har du ett brinnande intresse för mekanik och montering?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som montör till en av våra kunder i Tyresö.

PerformIQ söker för kunds räkning en montör till slutmonteringen hos en kund i Tyresö. Tjänsten som montör innebär att arbeta med förberedande och färdigställande av produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att plocka material och montera hisstelefoner. Som montör kommer du att arbeta i en organisation som värdesätter sin personal och arbetar med att upprätthålla en bra kvalitét gentemot sina kunder.

I rollen som montör kommer du till exempel att:
  • Plocka material med hjälp av plocklista
  • Montering av hisstelefoner med hjälp av följekort
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta självständigt men noga instruktioner som ska följas.

Personprofil

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och montering. Du är noggrann, strukturerad och stadig på handen. I din roll som montör kommer du att arbeta självständigt i ett öppet landskap. Därför är det viktigt att du är en person som kan bibehålla fokus med ljud runtomkring dig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fin-/slutmontering.

Som nyanställd kommer du att få en grundlig introduktion på arbetsplatsen och bli tilldelas en fadder.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00 - 16.00
Plats: Tyresö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: montör, lager, teknik,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.