Lagerarbetare sökes omgående

Lagerarbetare sökes omgående

Tjänstebeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager? Är du en uthållig lagspelare? Sök tjänsten som lagerarbetare!

PerformIQ söker för kunds räkning dig som vill arbeta heltid som lagermedarbetare. Som lagermedarbetare hjälper du till med olika arbetsuppgifter såsom orderplockning och förberedelser för utkörningar av företagetsprodukter . Tjänsten passar därför dig som gillar att arbeta fysiskt med kroppen, är stresstålig och hjälper till där det behövs då fokus ligger på gott samarbete och lagkänsla.

Krav på person

Vi söker dig som:
  • har erfarenhet av lagerarbete med orderplock.
  • har datavana (IPAD).
  • är en strukturerad lagspelare.
  • är fysiskt uthållig.
  • talar och skriver god svenska.
  • eventuellt har truckkort.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrott eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Varierande/enligt överenskommelse
Plats: Stockholm norrort

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik via email teodor.nellvik@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: lager, truck, orderplock, plockpack
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.