LIA-platser inom försäljning hos PerformIQ

LIA-platser inom försäljning hos PerformIQ

Tjänstebeskrivning

Är du en person som brinner för idrott och affärer/försäljning? Vill du praktisera på ett företag där du har möjlighet att kombinera dessa intressen? I så fall är PerformIQ företaget för dig, läs vidare om du känner igen dig!

Som praktikant hos PerformIQ kommer du att få en gedigen inblick i bemannings- och rekryteringsbranschen samt hur våra Account managers arbetar. Som Account Manager hos oss ansvarar man för hela försäljningsprocessen, från prospektering och mötesbokning till långsiktiga samarbeten med olika företag. Som praktikant kommer du stegvis att introduceras i arbetet som Account Manager hos oss där du kommer lägga stor vikt vid att boka möten med potentiella kunder. Vidare kommer du få följa med på sambesök med befintliga Account Managers och övriga delar som krävs för att bli en riktigt duktig fältsäljare.

Vår ambition är att du ska få hjälp att hitta ditt nästa säljjobb, antingen internt eller hos någon av alla våra kunder som söker säljare kontinuerligt.

Krav på person

Vi ser att du studerar inom säljområdet och det är ett plus om du är i slutet av din utbildning. Vår ambition är att din LIA-period resulterar i en anställning hos oss eller hos någon av våra kunder. En LIA hos oss är ett perfekt tillfälle för dig att knyta kontakter med företag inom många olika branscher!

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Löpande
Arbetstid: 8-17
Plats: Stockholm, Norrtull
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater och konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se