Kundtjänstmedarbetare till Hembla

Kundtjänstmedarbetare till Hembla

Tjänstebeskrivning

Är du en serviceorienterad, ansvarstagande och driven person? Har du tidigare erfarenhet av service och administration och är ute efter ett kommunikativt arbete? Då kan rollen som kundtjänstmedarbetare till Hembla vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Hemblas räkning en servicemedveten kundtjänstmedarbetare. Som kundtjänstmedarbetare hos Hembla kommer du arbeta självständigt och lösningsorienterat med starkt driv och vilja att tillgodose kundens behov.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du till exempel att:
  • ge service åt kunder via telefon och e-post
  • ta emot och följa upp serviceanmälningar via telefon och e-post
  • administrera serviceärenden i fastighets- och ekonomisystemet
  • arbeta brett med kundrelaterade frågor
Du hanterar administrativa och kundorienterade ärenden och utgår från Hemblas kundtjänstenhet belägen mitt i City. Tjänsten passar dig som har arbetat i en serviceinriktad och administrativ roll sedan tidigare samt är van vid att ha flera uppgifter på gång samtidigt, utan att för det kompromissa med kvalitén i arbetet.

Krav på person

Vi söker dig som brinner för att förmedla god service. Du är en självgående, kundfokuserad och kommunikativ "doer". För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du är effektiv, noggrann, positiv och trygg i dig själv. Vidare krävs det att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du är flerspråkig och/eller har kunskaper i IT-baserade affärssystem.
  • fullgjord gymnasieutbildning
  • goda kunskaper i Officepaketet
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:30-16:30
Plats: Stockholm City

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på matilda.agdur@performiq.se

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: kundservice, fastighetsförmedling, fastighetsförmedlare, fastighetsförvaltning, kundtjänst, kundservice, kundservicemedarbetare, administratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett hem är mer än vad som ryms inom fyra väggar. Hembla är ett bolag som vill skapa levande stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga. Därför äger och utvecklar vi hyresbostäder i tillväxtregionen Stockholm-Mälardalen. En viktig grundbult i vår verksamhet är att alltid sätta hyresgästen i fokus. När vi förvärvar fastigheter gör vi det i stadsdelar som vi långsiktigt tror på och där vi som bolag kan tillföra något som gör stadsdelen ännu bättre att leva i. Förutom en god förvaltning av fastigheterna är därför upprustning och renovering en viktig del av vår verksamhet. Vi investerar i både fastigheter och utemiljöer kring fastigheterna och kan på så sätt bidra till att göra livet tryggare och lättare för våra hyresgäster.