Kredithandläggare till internationellt bolag

Kredithandläggare till internationellt bolag

Tjänstebeskrivning

Har du en bakgrund som kredithandläggare och vill komma till ett internationellt bolag? Åt kunds räkning söker vi en kredithandläggare som har både intresse för människor och finanser.

Som kredithandläggare ingår du i ett tight team där du kan bolla dina funderingar och idéer med dina kollegor samtidigt som du har stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Här trivs dem som tycker samarbete är viktigt men likaså har ett driv för att utvecklas, både självständigt och tillsammans med företaget.

Huvudfokuset ligger på kreditbedömningar mot företagskunder. För att leverera denna tjänst på bästa sätt har du både mejl och telefonkontakt med personerna det berör. Du kommer även ingå i olika säljteam där du tillsammans med säljare åker till kunder inför uppdrag. Du kommer ansvara över processer som innehåller invecklade bedömningar och analyser kring krediter, sätta upp avtalsförslag, följa uppsatta riktlinjer och mål, administrera och se till att processerna avslutas på topp.

Företaget ligger i fräscha lokaler i Kista beläget nära både tunnelbana- och bussförbindelser.

Krav på person

Vi ser att du har liknande arbetserfarenhet sedan tidigare. Antingen har du arbetat som kredithandläggare eller arbetat nära kring kredithantering. Du får gärna ha arbetat med någon typ av service eller B2B. Utbildningsmässigt har du gått en ekonomisk linje eller dylikt.

Du som person är nyfiken och driven att lära dig. Här gäller det att både ekonomi och service ligger dig nära hjärtat. Annars ser vi att du är en ansvarstagande problemlösare som vill dela med dig av dina kunskaper. Tillsammans med dina kollegor vill du utveckla arbetsplatsen. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 8-17
Plats: Kista, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på nr. 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.