Konsultchef till PerformIQ

Konsultchef till PerformIQ

Tjänstebeskrivning

Vill du axla en viktig roll i en organisation där medarbetarnas egenskaper står i centrum? Drivs du av att ha ett helhetsansvar över leveransprocessen? PerformIQ växer och söker nu ytterligare en konsultchef med viljan och ambitionen att vara med och utveckla PerformIQ till nya nivåer.

I rollen som konsultchef ansvarar du för hela rekryteringsprocessen gällande våra bemanningsuppdrag mot både tjänstemän och arbetare. Du arbetar konsultativt kring kundens olika behov samt upprättar kravprofiler och matchar rätt kandidat mot uppdraget. Tjänsten innefattar även personalansvar för våra uthyrda konsulter. Du kommer att hantera flera processer parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet. Som konsultchef har du ett nära samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen samt med kundansvariga på säljavdelningen. I rollen förekommer även renodlade rekryteringar.

I tjänsten ingår att affärsmässigt och professionellt knyta och upprätthålla kontakter med kunder samt arbeta löpande med både kandidat-, konsult- och kundvård.

Rollen innefattar exempelvis:
  • kravprofilsmöten hos kund
  • upprättande av arbetsannonser
  • urval och search av kandidater
  • telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer
  • kandidatpresentationer för kund
  • avtalsskrivning, konsultuppföljningar och personalansvar
Krav på person

Vi söker dig som delar vårt idrottsintresse och vår värdegrund vilken kännetecknas av glädje, laganda och engagemang. Som person är du tävlingsinriktad och målfokuserad med ett förhållningssätt om att ingenting är omöjligt.

Vidare ser vi att du har:
  • yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis personal- och arbetsliv, beteendevetenskap, management eller liknande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom exempelvis försäljning, ledarskap och/eller kundservice.

Du kommer att ingå i bemanningsteamet på vår leveransavdelning. Vi som arbetar här är engagerade, ambitiösa och resultatinriktade. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar mot gemensamma mål, samtidigt som vi har roligt på jobbet! Vi söker dig som delar dessa drivkrafter men som också vågar tänka nytt och bidra med kreativa lösningar och förbättringsförslag.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som konsultchef.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Fast grundlön + provision
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Norrtull

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Petra Grufvelgård på telefonnummer 073 353 75 28. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.