HR-konsult på deltid till Södermalm Stadsdelsförvaltning

HR-konsult på deltid till Södermalm Stadsdelsförvaltning

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Som HR-konsult arbetar du brett inom HR-området. Du är ett nära stöd till kontorets chefer och medarbetare i bland annat arbetsrätt, rehabilitering, lönesättning samt medarbetar- och ledarskap. Utöver det verksamhetsnära chefsstödet kommer du tillsammans med kollegor att delta i och driva strategiskt utvecklingsarbete. I denna roll kommer det också att vara ett stort fokus på arbetsmiljöarbete.

Personprofil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom personal/HR eller motsvarande. Vidare har du arbetat brett med HR-frågor i några år samt har god kunskap inom arbetsrättslagstiftningen. Vi ser även att du har goda kunskaper inom MS Office och har en systemvana av personalsystem för större organisationer.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och är trygg i att ge råd och stöd till chefer i diverse HR-frågor. Du är också utåtriktad, proaktiv och med en öppenhet för nya idéer och arbetssätt.

Har du tidigare arbetat med ett arbetsmiljöfokus eller inom Stockholm Stad är det starkt meriterande.

Övrigt

Omfattning: Deltid 50-60%
Start: 15 oktober
Plats: Södermalm

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.