Ekonomiassistent till PerformIQ

Ekonomiassistent till PerformIQ

Tjänstebeskrivning

Har idrotten format din vinnarinstinkt och ditt driv i arbetslivet? Vill du arbeta i en organisation som präglas av idrott, utveckling och framåtanda? Då kan du vara vår nya ekonomiassistent!

Till huvudkontoret i Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent som motiveras av att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling, precis som alla andra medarbetare på PerformIQ gör. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med arbetslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

Som ekonomiassistent på PerformIQ tillhör du ekonomiteamet och rapporterar till vår CFO, Malin. Du arbetar med varierande uppgifter inom ekonomi. Tjänsten är timbaserad och omfattningen kommer att variera, vilket gör detta till ett perfekt extrajobb för dig som studerar. Arbetsuppgifterna innebär att vara behjälplig inom följande områden:
 • Fakturering
 • Kundreskontra.
 • Leverantörsreskontra.
 • Löpande bokföring.
 • Assistera vid avstämningar vid månadsskiften.
 • Hjälpa till med bolagens löneadministration, vilket bland annat innebär att skicka ut lönespecifikationer till de anställda, administrera nyanställda i Hogia Lön Plus och CRM- systemet Intelliplan, bokföra löner, utlägg och semesterskuld, administrera friskvårdsbidrag etc.
 • Upprätta moms- och skattedeklarationer.
 • Vara behjälplig vid bokslutsarbete och revision.
 • Behjälplig för inlämning/rapportering av statistik.
 • Assistera bolagsärenden.
 • Samt övriga förekommande uppgifter på ekonomi- och administrationsavdelningen.
Krav på person

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Har du erfarenhet av arbete i Visma administration och Hogia Lön Plus ses det som ett plus. Vi erbjuder en anställning på timbasis varför vi gärna ser att du har en pågående utbildning, helst inom redovisning. Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann, strukturerad och detaljorienterad. Du har ett positivt synsätt, ser lösningar istället för problem, och ställer upp där det behövs.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som löneansvarig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse.
Omfattning: Cirka 8-10 h/vecka.
Arbetstid: Flexibel arbetstid.
Plats: Stockholm.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av Internrekryterare Mattias Söderberg på tel: 072-157 27 76 alternativt CFO Malin Hörnlund på tel: 076-050 99 69.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: ekonomi, administration, ekonomiassistent, löneassistent, statistik, visma, ekonom, hogia lön plus, bokföring, redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.