Butiksmedarbetare sökes till Elektroskandia i Länna/Skogås i sommar

Butiksmedarbetare sökes till Elektroskandia i Länna/Skogås i sommar

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en serviceminded och ordningsam person?
Har du tidigare erfarenhet från butik/detaljhandel?
Är du tillgänglig för arbete i sommar?
Då kan tjänsten som butiksmedarbetare på Elektroskandia vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för Elektroskandia räkning butiksmedarbetare. Tjänsten är bred i sin omfattning vilket innebär att arbeta med allehanda butikssuppgifter. Tjänsten är på deltid och passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning exempelvis studier. Du jobbar efter behov i Elektroskandias butiker runt om Sthlm. Butik i Länna/skogås har behov v.27, v.33 och v.34 och du kan jobba samtliga veckor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kassaarbete
  • Bemötande av kunder
  • Varuplock i butiken
Vi tror att tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och tidigare jobbat i butik/detaljhandel.

Personprofil

För den här tjänsten söker vi dig som är serviceminded och initiativtagande.
För att lyckas i rollen som butikssäljare krävs vidare att du:
  • Uttrycker dig väl i svenska
  • Är ordningsam och strukturerad
  • Arbetar flexibelt och hjälper till där det behövs
Arbetet innefattar kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta.
Du som söker tjänsten är social och utåtriktad med en förståelse för försäljning och merservice. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig och arbetar effektivt.

Det är meriterande om tidigare arbetat inom butik och kassa.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: deltid
Plats: Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, Elektroskandia Sverige AB är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till konsultchef Filippa Nielsen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Butiksmedarbetare, detaljhandel, varuplock, butik, butikssäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB - Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi har 770 medarbetare på 48 platser runt om i landet. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen - ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 224 företag i 41 länder, spridda över fem kontinenter. Elektroskandia äger Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror.