Bemanningsassistent med idrottsintresse till PerformIQ

Bemanningsassistent med idrottsintresse till PerformIQ

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta med personalärenden på ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då har vi tjänsten för dig!

Tjänsten som bemanningsassistent innebär att arbeta nära våra konsultchefer med alltifrån administrativa uppgifter som avtalshantering, mailutskick och referenstagningar till att ha kontakt med konsulter, kandidater och kunder. I rollen som bemanningsassistent kommer du att vara behjälplig i rekryteringsprocessens alla delar med arbetsuppgifter som exempelvis innefattar:
  • ge service åt kunder och konsulter via telefon och e-post
  • göra urval av ansökningar
  • genomföra telefonintervjuer och boka intervjuer
  • ta referenser via telefon
  • administrera anställningsavtal och arbetsgivarintyg
  • lägga schema för våra konsulter
Du kommer också att vara ansvarig för vår jourbemanning där du tar emot personalbeställningar och frånvaroanmälningar över telefon och mail samt tillsätter dessa uppdrag.

Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar vilket kommer att ge dig goda kunskaper inom rekryteringsprocessen och andra personalrelaterade arbetsuppgifter. PerformIQ erbjuder dig ett stimulerande extraarbete med goda möjligheter att utvecklas och växa vidare inom företaget.

Krav på person

Vi söker dig som är universitets- eller högskolestuderande och har ett idrottsintresse. Vi ser att du har en hög ambitionsnivå och ett effektivt arbetssätt. Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt, strukturerat och kommunikativt gentemot kund och konsult.

Vidare ser vi att du som söker:
  • har erfarenhet av serviceinriktade arbeten
  • har god datavana och trivs med att arbeta med telefonen som verktyg
  • talar och skriver flytande svenska och engelska
Det är meriterande om du har B-körkort.

Tjänsten passar dig som trivs med att skapa och upprätthålla goda relationer. Då det stundtals kan vara mycket att göra är du en problemlösare som är lugn och stabil vid stressiga situationer. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som bemanningsassistent.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid efter överenskommelse
Arbetstid: Vardagar med start kl 06.00
Plats: Stockholm

Eventuella frågor om tjänsten eller om PerformIQ besvaras av Internrekryterare Petra Grufvelgård 073 353 75 28. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 mars (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.