Arbetsledare sökes till välkänd byggmaterialhandel

Arbetsledare sökes till välkänd byggmaterialhandel

Tjänstebeskrivning

Har du tidigare erfarenhet från en roll som arbetsledare eller teamleader? Besitter du kunskaper inom byggmaterial och/ eller brinner för byggbranschen? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som Arbetsledare till en välkänd byggmaterialhandel med placering Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som Arbetsledare kommer du att vara ansvarig för att leda och fördela arbetet för butik-och lagerpersonal. Du kommer att agera länk mellan lokal ledningsgrupp (bestående av bl.a. butik- och lagerchef) samt övriga medarbetare. Du kommer även att arbeta med utvecklingsarbete samt säkerställa att säkerhetsrutiner efterlevs och ständigt förbättras.
Rollen är operativmed exempelvis truckkörning, butik- och lagerarbete, kundbemötande och kassahantering. Du kommer även att vara behjälplig vid beslutsfattande kring reklamationer.

I rollen som Arbetsledare kommer dina ansvarsområden bland annat bestå av:
 • Fördela arbetsuppgifter & bemanningsplanera för personal tillhörande avdelningen utifrån budget/prognos
 • Säkerställa in- och utleveranser med hög kvalitet och effektivitet
 • Driva ständiga förbättringar av butiks/ lagerprocesser för att öka kundnöjdhet, effektivitet mm
 • Returhantering och reklamationer
 • Skapa förutsättningar för en god prestationsmiljö
 • Tillsammans med lokala ledningsgruppen leda arbetet på filialen
 • Säkerställa att rutiner, lagar och regler efterlevs och att rätt verktyg används
 • Löpande kommunikation med ansvarig chef (butik/ lager) kring förbättringsförslag och effektivitet.
 • Kassaansvar
Som Arbetsledare rapporterar du till butikschef och/ eller lagerchef. Du har alltså ansvar för antingen primärt lager eller butik. Arbetstiderna varierar mellan kl 05.00 och 23.00 måndag till söndag, vilket betyder att du behöver vara öppen och tillgänglig för att arbeta under dessa arbetstider.

Krav på person

Vi söker dig som..

Vi söker dig som är kundorienterad och har en god förståelse av god service. Som person har du lätt för att se behov av förbättringar och ser dig själv som en lösningsorienterad person. Utöver det tror vi att du är kommunikativ, framåt och nyfiken. Du har även tidigare erfarenhet av att arbeta inom bygghandelsbranschen och har god byggmaterialförståelse. Som Arbetsledare ser vi att du har
 • erfarenhet från butik- eller lagerarbete
 • dokumenterad ledarerfarenhet, med eller utan dokumenterat personalansvar
 • ett giltigt truckkörkort
 • erfarenhet ifrån bygghandelsbranschen och har god materialkunskap
Tydlighet och noggrannhet är något som eftersträvas i ditt ledarskap och vi ser gärna att du har ett personligt driv som speglar av sig på övriga verksamheten. I rollen som Arbetsledare är det även viktigt att du är resultatmedveten, lyhörd och prestigelös.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Arbetsledare.

Övrigt
Start: Så snart som möjligt/ enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Varierande arbetstider måndag-söndag kl 05.00-23.00
Plats: Bromma

Uppdraget är en rekrytering vilket innebär att du kommer att vara anställd direkt av kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christoffer Bergström på mail christoffer.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Abetsledare, truck, butik, lager, bygg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.