Administratör till centralt beläget bolag

Administratör till centralt beläget bolag

Tjänstebeskrivning

Är du en proaktiv, driven och strukturerad person? Är du ute efter ett administrativt och koordinerande arbete i ett väletablerat bolag i stark tillväxt? Då kan du vara den vi söker som administratör!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en administratör. Tjänsten som administratör innebär främst att agera stöd åt företagets säljare.

I rollen kommer du till exempel att:
  • skapa och skicka ut offerter
  • analysera statistik och göra beräkningar
  • vara med och utveckla befintliga arbetsprocesser
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en miljö med högt tempo. För rätt person finns det stora möjligheter att sätta sin egen prägel på rollen och göra karriär inom företaget.

Krav på person

Vi söker dig som är målmedveten, driven och självgående. Dessutom är du alert och brinner för att få uppgifter utförda.

Vidare söker vi dig som:
  • har en kandidatexamen eller motsvarande, exempelvis inom ekonomi
  • behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • har goda datakunskaper och erfarenhet av arbete i Excel
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat och på vilket sätt det har format dig som person.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm city

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.