Senior Sales Executive till IT-bolag som växer

Senior Sales Executive till IT-bolag som växer

Vill du arbeta med komplex IT-försäljning och vara med på en spännande resa? Sök tjänsten som Senior Sales Executive hos vår kund!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Som Senior Sales Executive erbjuds du en central roll på ett IT-bolag som växer. Organisationen präglas av hög energi och framåtanda. Företaget har en bred tjänsteportfölj och stabila ägare, är nytänkande och innovativt.

Du ansvarar för försäljningen av IT-outsourcing och drifttjänster mot nya kunder och driver säljprocessen från början till avslut. Fokus ligger på proaktivt arbete med att identifiera och utveckla nya affärer. Tillsammans med dina säljkollegor kommer du ha en stor påverkan på hur bolaget utvecklas framåt.

Personprofil
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT-outsourcing till nya kunder. Du är affärsmässig med en god teknisk förståelse. Som person är du förtroendeingivande, energisk, kreativ och självgående. Vidare är du nyfiken och målinriktad med förmågan att hitta lösningar samt driva affärer i mål.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt innehar B-körkort. Du är van att arbeta i CRM-system.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Senior Sales Executive.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med flex
Plats: Solna
Villkor: Fast lön+provision

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, driver denna process. Vid eventuella frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: sales executive, it, account manager, utesäljare, kundansvarig, försäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.