Prestigelös verksamhetsledare till koncernbolag

Prestigelös verksamhetsledare till koncernbolag

Är du intresserad av organisation - och ledarskap med engagemang och förmåga att förespråka både verksamhetsutveckling samt personal-och kundvård? Med andra ord, har du sinne som en egen företagare men vill gärna slippa allt vad ägandeskap innebär? Läs vidare!

Beskrivning av arbetsuppgifter

PerformIQ söker för kunds räkning en verksamhetsledare till ett av sina koncernbolag.
Bolaget verkar inom smides-och stålbranschen genom tillverkning och montering av diverse smides-och stålkonstruktioner samt materialförsäljning. Med omkring 15 anställda i norra Stockholm, erbjuds det lilla företagets flexibilitet och familjeanda i kombination med det stora bolagets driftfördelar.

Du kommer att arbeta operativt och driva både mindre och större projekt tillsammans med ditt team, i kombination med ett helhetsansvar. Du rapporterar direkt till företagets koncernchef och har stöd från ekonomi- och HR-avdelningen. Samtidigt kommer du att vara en del av den övergripande ledningsgruppen och få chansen att få nyttja din strategiska kreativitet och förväntas bidra till affärsutveckling.

Krav på person

För att trivas i rollen tror vi att du känner igen dig i nedan:
  • Du har relevant branscherfarenhet såsom från stål eller byggsektorn.
  • Du känner dig hemma i verkstadsmiljön/på ett verkstadskontor.
  • Du har erfarenhet av projekt- och arbetsledning.
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
  • Du har god systemvana. (Byggsamordnaren meriterande)
  • Du innehar körkort B.
Du har både karaktär, förmåga och intresse av att hantera de större frågorna och skapa resultat. Samtidigt som du är prestigelös och inte har något emot att hugga i där det behövs. Du är handlingskraftig samt drivs av att motivera, engagera och att skapa teamkänsla. Vidare är du en ansvarstagande och företagsam person med god självinsikt som framhäver en balans mellan ödmjukhet och tydlig kommunikation.

Känner du dig träffad?
Urval sker löpande och befattning kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kring tjänsten och processen besvaras på 0736 64 35 38.

Om performiq
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!

För mer information, besök www.performiq.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.