Inköpare till Freudenberg Sealing Technologies

Inköpare till Freudenberg Sealing Technologies

Arbetar du som inköpare och känner att det är dags för en ny utmaning? Vill du komma till ett företag med god teamkänsla och som värnar om sina anställda? Sök då rollen som inköpare till Freudenberg Sealing Technologies idag!

Beskrivning av arbetsuppgifter
I rollen som inköpare kommer du att ingå i vårt inköpsteam som tätt arbetar tillsammans och hjälper varandra med arbetsuppgifterna. Det befintliga teamet har lång erfarenhet och kommer kunna ge dig en bra introduktion och stöd i din nya tjänst.

Vid start kommer du utbildas internt om företagets produkter, processer och strategier för att ha så goda förutsättningar som möjligt att göra ett väl utfört arbete. Produkterna beställs framförallt från olika interna Freudenbergbolag samt godkända tredjepartsleverantörer.

Tjänsten består huvudsakligen av följande arbetsuppgifter:
 • Beställa produkter
 • Leveransbevakning
 • Hantera avvikelserapporter
 • Hantera artikeldatabas
 • Registervård
 • Administrativt inköpsarbete
KRAV PÅ PERSON

Du är en person som är drivande, ansvarstagande och gillar att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Du har bra siffertänk och förstår vikten av att hålla deadlines och kan planera din tid samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar på att hoppa in och hjälpa en kollega. Du trivs med att stå i daglig kontakt med våra leverantörer, såväl svenska som utländska via digitala möten.

Vi söker dig som:
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av operativt inköp.
 • Är van att jobba med Office-paketet, särskild Excel.
 • Pratar svenska och engelska flytande i så väl skrift som tal.
 • Har en förståelse och intresse för teknik.
 • Kunskap i affärssystemet SAP och tyska är meriterande.
Det ses som meriterande om du har någon form av teknisk bakgrund samt vana att arbeta i SAP. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som inköpare på Freudenberg. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom en värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Mån - tors kl 07:45 - 16:25 Fre kl 08 - 16.
Plats: Bromma

Om företaget
Freudenberg-koncernen är ett globalt teknologiföretag med 50 000 anställda i cirka 60 länder, som arbetar med att utveckla avancerade tekniska produkter, lösningar och tjänster för mer än 30 marknadssegment. Freudenberg är som ledande specialist inom tätningsapplikationer på marknaden, en leverantör samt en utvecklings- och servicepartner som betjänar kunder inom en mängd olika sektorer, däribland fordon-, civil luftfart-, maskinteknik-, varvs-, livsmedel-, läkemedel- samt jordbruksindustrin.

Om performiq
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performi.qse. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten - kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköpare, SAP, grossist, tyska, purchaser, import, stockholm, bromma, industri, lager, logistik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.