Vi söker en Senior People & HR Advisor

Vi söker en Senior People & HR Advisor

Ser du (precis som vi) ett uppenbart samband mellan lönsamma bolag och hållbar/affärsnära HR? Vi på PeopleProvide söker nu en Senior People & HR Advisor som kan omsätta dessa ledord i praktiken och tillsammans med oss utveckla bolagets leveranser och kompetenser inom HR.

Rollen:

Som Senior People & HR Advisor bidrar du löpande till att skapa nya affärsmöjligheter, främst genom att utveckla, presentera och paketera våra tjänster för potentiella kunder. En viktig del av rollen är de kontaktytor du kommer ha gentemot kunder och leads där du kommer att identifiera potentiella uppdrag och behov, samt paketera affärsdrivna lösningar till våra kunder. Du kommer att delta vid kundmöten, skriva offerter, matcha kompetens m.m.

Du kommer samtidigt ges möjlighet att bidra med din HR kompetens genom att självständigt driva och genomföra HR-projekt inom de flesta delarna av ARUBA. Du har en viktig roll i händelsens centrum, där den ena dagen inte är den andra lik och kontaktytorna är många. I rollen som Senior People & HR Advisor kommer du också att ha fullständigt personalsvar gentemot våra anställda interimkonsulter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Genomföra och driva egna kundprojekt inom HR och/eller agera interimskonsult
  • Planera och utveckla verksamheten i samarbete med ledning och stödfunktioner
  • Bidra till att utveckla kompetenser internt på bolaget och inom din grupp.
  • Viss administration kopplat till din chefsroll.
Din profil:

Vi tror att du är prestigelös och lösningsorienterad med ett tydligt leverans- och kundfokus tillsammans med en stark vilja och kapacitet att driva utvecklingen av verksamhet framåt. Vidare har du förmågan att se medarbetares behov, såväl som kundens önskemål och har ett konsultativt förhållningssätt gentemot kund.

Du har flera års erfarenhet av att driva både större och mindre HR-projekt, antingen som konsult eller anställd. Du har erfarenhet av seniora HR-BP roller eller som HR-chef. Du har troligtvis jobbat i såväl stora som små organisationer och har ett självledarskap som innebär att du har en förmåga att leda dig själv och ditt arbete.

Vi tror också att rätt kandidat har:
  • En akademisk utbildning inom HR/beteendevetenskap eller personalvetenskap
  • Ett stort intresse och erfarenhet av försäljning
  • Ledarerfarenheter och ledaregenskaper
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Är socialt kompetent och kommunikativ
  • Är engagerad och prestigelös.
Det är meriterande om du tidigare har utvecklat och paketerat HR-tjänster.

Om PeopleProvide:

Vi Providar HR-konsulter, Search & Rekrytering och den specifika HR kompetens som bäst matchar våra kunders affär och organisatoriska behov. Vårt agila arbetssätt, ger oss möjlighet att forma både uppdrag och kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål.

Ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-12-01.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Johansson (HR-Chef) eller Anders Holtenius (Rekryterare) på linn@peopleprovide.se eller anders@peopleprovide.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 jan 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!