Testare till Interflora

Testare till Interflora

Är du en erfaren testare och vill vara med och utveckla Interfloras e-handel? Trivs du med att arbeta agilt i ett entreprenörsdrivet bolag och har erfarenhet av både manuella och automatiserade tester? I så fall vill vi att du ska bli en del av vårt utvecklingsteam som ansvarar för vår e-handel och orderhanteringssystem.

Att arbeta som testare på Interflora

I rollen som testare arbetar du i vårt utvecklingsteam tillsammans med utvecklare, UI/UX-designer och produktledning. Som testare har du stor möjlighet att påverka och kontinuerligt vidareutveckla hur vi arbetar med både krav och test.

Vi är idag ett devopsteam med ansvar för både förvaltning och nyutveckling av vår e-handel och orderhanteringssystem. Vi arbetar agilt enligt scrum med regelbundna sprintar och kontinuerliga releaser. Vi har stort fokus på kvalitet i allt vi gör och sätter alltid kunden främst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi har bestämda dagar då vi arbetar på distans och dagar då vi arbetar på kontoret.

Är du den vi söker?

Som person ser vi gärna att du är nyfiken, självständig och har en förståelse för kundupplevelsen samt ett brinnande intresse för kvalitetssäkring. Du tar eget initiativ i ditt arbete där du känner dig trygg med att hantera arbetsuppgifter på egen hand. Vi ser också gärna att du har en god kommunikationsförmåga då rollen kräver daglig kontakt och nära samarbete med andra avdelningar.

Vi söker dig som har:
  • Minst 2 års erfarenhet som testare
  • Erfarenhet från både projekt och förvaltning
  • Förståelse för webbutveckling
  • Intresse för den tekniska lösningen
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Akademisk utbildning inom test och kvalitetssäkring av mjukvara
  • Erfarenhet av att testa stora webbplatser inom e-handel
  • Har erfarenhet av agila metoder och verktyg
  • Erfarenhet av testautomatisering, gärna med Selenium
Att jobba på Interflora

Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av passion och mod där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor och handlare. Du kommer ingå i utvecklingsteamet där du får stor påverkan till utveckling och förbättring. Interflora erbjuder dessutom fina förmåner i form av bland annat friskvård, möjlighet till distansarbete två dagar i veckan samt personalrabatt.

Interflora strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Placering är på Interfloras huvudkontor i Alvik, Bromma.

Känns det rätt?

Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan och frågor om tjänsten:
Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson, john.jansson@peopleprovide.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide grundades 2014 av VD Anna Möller med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR för våra kunder. Vi har vårt kontor i Stockholm på Swedenborgsgatan 10 men är även verksamma i Göteborg och Malmö. Det är ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.

Företagets värderingar är; Enkelt och Engagerat. Värderingarna genomsyrar verksamheten och leder medarbetarna i sitt vardagliga arbete.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.