Talent Acquisition Specialist till TechniaTranscat

Talent Acquisition Specialist till TechniaTranscat

Är rekrytering och Employer Branding två HR-områden som tillhör dina favoriter? Nu får du chansen att vara med och bygga upp arbetet kring rekrytering och Employer Branding på ett internationellt och växande IT-bolag. Söker du en roll där du får påverka och driva egna projekt kan detta vara tjänsten för dig!

Rollen

Som Talent Acquisition Specialist på TechniaTranscat är du en viktig del av bolagets framgång. Du får en plats i det nordiska HR-teamet idag bestående av HR-administratör, HR-koordinator, nordisk HR-chef, global HR-direktör och en till Talent Acquisition Specialist som du kommer att arbeta tätt ihop med. Du kommer få möjlighet att självständigt driva och ansvara för bolagets rekryteringsprocesser med fokus på IT från ax till limpa. Vidare ansvarar du för det externa Employer Branding-arbetet med sikte på att driva in Young Talents via mässor, event och kontakt med universitet och högskolor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för hela rekryteringsprocesser
  • Ta fram kravprofiler tillsammans med affärsområdeschefer
  • Arbeta med search eller andra uppsökande aktiviteter från olika plattformar
  • Employer Branding-aktiviteter och utvecklingsprojekt för att stärka arbetsgivarvarumärket
  • Delaktig i implementering av HR-system
Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som tycker om och hämtar energi i mötet med nya människor samt har förmåga att skapa förtroende och bygga relationer. Du har ett eget driv, initiativförmåga och kan växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du flexibel i din strukturerade sida och trivs i en miljö som är förändringsbenägen. Eftersom att rollen är ny och fortfarande under uppbyggnad så tror vi också att du tycker det känns kul och spännande att få vara med att skapa strukturer och bygga nya rutiner.

Du har också:
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Något eller några års erfarenhet som rekryterare, gärna inriktning IT
  • Erfarenhet av att arbeta med Employer Branding, framförallt i form av kontakt med skolor och universitet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (koncernspråk) i både tal och skrift
Det är meriterande om du har ett IT-intresse/kunskaper samt om du är certifierad i något testverktyg.

Du erbjuds

Det här är rollen för dig som vill ta nästa steg i arbetet med rekrytering och Employer Branding och vill vara med och bygga upp detta arbete från start. Då du ingår i ett seniort HR-team har du alltid någon att bolla med och du kommer att få ta del av andra HR-områden. TechniaTranscat är ett internationellt bolag under fortsatt stark tillväxt, något som möjliggör att du som person kommer kunna växa och utvecklas i takt med expansionen.

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Kista

Om TechniaTranscat

TechniaTranscat är ett svenskt IT-bolag och global kunskapsledare inom Product Lifecycle Management (PLM) som arbetar med flera av världens mest intressanta varumärken. De erbjuder verktyg och system som låter deras kunder förverkliga och utveckla sina produkter och idéer, inom allt från planering och design, till utbildning och support. Med nytänkande är de en del av att skapa framtidens innovationer.

Läs gärna mer om hur TechniaTranscat presenterar sig på deras hemsida: https://www.techniatranscat.com/

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

I denna rekrytering samarbetar TechniaTranscat med PeopleProvide och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till oss. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Liv Söderqvist på liv@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR, lön och ekonomi. Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!