Senior HR Management Konsult till PeopleProvide

Senior HR Management Konsult till PeopleProvide

Ser du (precis som vi) ett uppenbart samband mellan försäljning, nätverkande och hållbar/affärsnära HR? PeopleProvide söker nu en Senior People & HR Consultant som kan omsätta dessa ledord i praktiken och tillsammans med sitt team utveckla bolagets leverans- och försäljningsförmåga inom HR.

Vad vi kan locka med

Som Senior People & HR Consultant hos PeopleProvide får du möjlighet att bidra till vår mission "Att öka förståelsen av affärsdriven och hållbar HR, som möjliggörare för bolag under utveckling eller förändring". Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda, viljan att utvecklas och grundas på våra värderingar ENKELT & ENGAGERAT. Hos oss får du bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang utan dess like.

Vi sitter i ljusa lokaler centralt på Swedenborgsgatan. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!

Rollen...

innebär projekt- och försäljningsansvar för affärsområdet Interim. Du har en viktig roll i händelsens centrum, både internt som teamleader och externt i vårt nätverk av HR-experter och hos våra kunder. Samtidigt kommer du få möjligheten att bidra med din breda HR-kompetens då du självständigt kommer driva och genomföra projekt inom de flesta delar av ARUBA, vilket också är en central del av rollen. Du kommer även att ha ett direkt personalansvar, där du tillsammans med ditt team av Providare skapar ett uppskattat och utvecklande arbetsklimat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Att identifiera potentiella uppdrag hos kund.
  • Genomföra egna kundprojekt inom HR och/eller agera interimskonsult.
  • Säkerställa en kvalitetssäkrad leverans till kund.
  • Underhålla och förvärva ett stort kontaktnät av HR-konsulter.
  • Planera och utveckla verksamheten i samarbete med sälj, marknad och affärsområdesansvarig.
Vem är du?
  • Relevant akademisk utbildning inom HR, ekonomi, beteendevetenskap eller liknande.
  • Minst 10 års erfarenhet av brett HR arbete inom snabbrörliga organisationer.
  • Erfarenhet av att leda och driva både större och mindre projekt kopplat till HR-projekt.
  • Minst 2 till 3 års erfarenhet av B2B försäljning.
  • Några års operativ ledarerfarenhet.
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med implementation av HR system och eller med digitalisering av HR. Eftersom att du kommer jobba med företag från hela världen är det viktigt att du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har ett tydligt leverans- och kundfokus tillsammans med en stark vilja och kapacitet att driva utvecklingen av verksamhet framåt. Vidare har du förmågan att se medarbetares behov, såväl som kundens önskemål och ett konsultativt förhållningssätt gentemot kund.

Om PeopleProvide

Vi Providar HR-konsulter, Search & Rekrytering och den specifika HR kompetens som bäst matchar våra kunders affär och organisatoriska behov. Vårt agila arbetssätt, ger oss möjlighet att forma både uppdrag och kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Guting på mats@peopleprovide.se eller Anna Möller på anna@peopleprovide.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!