Senior HR Management Konsult med starka ledaregenskaper

Senior HR Management Konsult med starka ledaregenskaper

Ser du (precis som vi) ett uppenbart samband mellan försäljning, nätverkande och hållbar/affärsnära HR? PeopleProvide söker nu en Senior People & HR Consultant som kan omsätta dessa ledord i praktiken tillsammans med sitt team utveckla bolagets leverans- och försäljningsförmåga inom HR.

Vad vi kan locka med

Som Senior People & HR Consultant hos PeopleProvide får du möjlighet att bidra till vår mission "Att öka förståelsen av affärsdriven och hållbar HR, som möjliggörare för bolag under utveckling eller förändring". Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda, viljan att utvecklas och grundas på våra värderingar ENKELT & ENGAGERAT. Hos oss får du en mycket viktig ledar och leveransroll i ett bolag där HR är central samt har ägandeskap och korta beslutsvägar som påverkar organisationen på riktigt!

Vad som ingår i rollen

Rollen innebär projekt- och ledar och försäljningsansvar för delar av affärsområdet Interim. Du har en viktig roll i händelsens centrum, både internt som ledare och externt i vårt nätverk av HR-experter och hos våra kunder. Samtidigt kommer du få möjligheten att bidra med din breda HR-kompetens då du självständigt kommer driva och genomföra projekt inom de flesta delar av ARUBA, vilket också är en central del av rollen. Du kommer även att ha ett direkt personalansvar, där du tillsammans med ditt team av Providare skapar ett uppskattat och utvecklande arbetsklimat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Att identifiera potentiella uppdrag hos kund
 • Genomföra egna kundprojekt inom HR och/eller agera interimskonsult
 • Leda och utveckla dina "providare" så dem kan utvecklas med dig, våra leveranser och bolaget.
 • Säkerställa en kvalitetssäkrad leverans till kund
 • Underhålla och förvärva ett stort kontaktnät av HR-konsulter
 • Planera och utveckla verksamheten i samarbete med sälj, marknad och affärsområdesansvarig

Vem du är

 • Relevant akademisk utbildning inom HR, ekonomi, beteendevetenskap eller liknande
 • Minst 10 års erfarenhet av brett HR-arbete inom snabbrörliga organisationer
 • Erfarenhet av att leda och driva både större och mindre projekt kopplat till HR-projekt
 • Minst 2 till 3 års erfarenhet av B2B försäljning
 • Några års operativ ledarerfarenhet
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med implementation av HR-system och eller med digitalisering av HR. Eftersom att du kommer jobba med företag från hela världen är det viktigt att du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har ett tydligt leverans- och kundfokus tillsammans med en stark vilja och kapacitet att driva utvecklingen av verksamhet framåt. Vidare har du förmågan att se medarbetares behov, såväl som kundens önskemål och ett konsultativt förhållningssätt gentemot kund.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Guting på mats@peopleprovide.se eller Anna Möller på anna@peopleprovide.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!