People & HR Consultant till PeopleProvide

People & HR Consultant till PeopleProvide

På PeopleProvide brinner vi för affärsdriven och hållbar HR. Vi är övertygade om att företag med bra HR-strategier gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetare. Är du inne på samma spår? Är du dessutom intresserad av att jobba i en bred och utmanande roll där du får möjlighet att jobba i båda långa och korta HR-projekt i en konsultroll där du ges tryggheten av en anställning, men det utmanande i konsultrollen? I så fall bör du söka tjänsten som People & HR Consultant redan idag!

Rollen

I rollen som People & HR Consultant ligger ditt fokus främst på att självständigt driva och genomföra projekt inom HR hos våra kunder. Du stöttar kunderna och agerar konsultativt inom alla delar av ARUBA, och därigenom bidrar du till PeopleProvides mission "Att öka förståelsen av affärsdriven och hållbar HR".

Din operativa HR-leverans varierar över tid men med målet att leverera affärsdriven HR hos våra kunder på cirka 90% av arbetstiden. Resterande tid kan exempelvis handla om interna projekt kopplat till såväl din egna kompetensutveckling - som dina kollegors, identifiera nya uppdrag och affärsmöjligheter till PeopleProvide eller att delta på interna månadsmöten och aktiviteter.

Uppdragen ute hos kund kan variera både i längd och i omfattning. Inget uppdrag eller kund kommer att vara den andra lik - och du kommer att ges möjlighet att få jobba i såväl digitaliseringsprojekt likväl som i uppdrag av mer arbetsrättslig karaktär. Med din breda kompetens kommer du kunna gå in i rollen som både HRBP såväl som HR-Specialist med olika inriktningar.

Din profil

Vi tror att rätt profil har 3-8 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har förmodligen jobbat i konkreta HR-projekt/konsultuppdrag och gärna som HRBP.

Vidare så är det meriterande om du har arbetat på både mindre och större bolag, och gärna med erfarenhet av internationella organisationer. Då vi ser en ökad efterfrågan på kompetens inom digitalisering och arbetsrätt är det meriterande om något av dessa områden ligger dig lite extra varmt om hjärtat.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som konsult. Är du dessutom intresserad av sälj och har haft tidigare kundansvar så ser vi det som mycket positivt. Då vissa roller kan komma att innebära ledningsgruppsarbete är även det något som vi ser som meriterande.

Personliga egenskaper

PeopleProvide är ett litet och familjärt bolag där det är viktigt att våra medarbetare är prestigelösa och engagerade. Vi hugger tag i arbetsuppgifter även utanför våra arbetsområden, och är alltid nyfikna och intresserade av hur det går för våra kollegor. Vi håller alltid ögonen öppna för nya affärsmöjligheter och ser det som, oavsett roll, naturligt att kontakta både nya och gamla kontakter när vi tror att ett behov av vår kompetens kan finnas. Genom ditt affärsdriv kommer du att bidra till leverans inte bara i ditt uppdrag, men också genom att försöka hitta nya potentiella uppdrag.

Vi tror också att rätt person genom sin naturliga fallenhet för struktur kan bidra till att utveckla processer och underlätta i administration. Självklart så finns där också en leveransorienterad person med en vilja och ett mod att omsätta teori till praktik genom ett konsultativt förhållningsätt.

Om PeopleProvide

Vi är ett kompetensbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat "provida" den HR som bäst matchar våra kunders behov på ett hållbart och affärsinriktat sätt. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se.

Vad kan vi locka med?

Utgångspunkten är att forma uppdragen och din kompetensutveckling efter både dina och PeopleProvides gemensamma önskemål. Vi har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt hållbarhetsfokus! Vi tar också vara på varje medarbetares enskilda intresse - vad kan du bidra med?

Vi sitter i ljusa lokaler på Mariatorget. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på sex månader. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-03-10. Start omgående eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval.

Vid frågor om tjänsten kontakta Anders Holtenius på Anders@peopleprovide.se
Mer info
Kontaktperson Kicki Segert
Telefon 0707715717
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!