People Advisor

People Advisor

Affärsdriven, full av energi, erfaren inom hela HR-området, van att hantera arbetsrättsliga ärenden och att ge chefsstöd samt en vilja att vara med i utvecklingen av vårt erbjudande, HR Business Support - känner du igen dig? I så fall ser vi verkligen fram emot att läsa din ansökan till oss!

Möjlighet

Som People Advisor får du möjlighet att på egen hand och tillsammans med ett engagerat HR - team driva olika HR-relaterade projekt i kombination med att löpande stötta våra kunder i deras HR-arbete via PeopleProvide HR Business Support. Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där vi värdesätter ditt intresse för både affärdriven och hållbar HR.

Arbetsuppgifter

HR Business Supporten är ett koncept där våra kunder får tillgång till en HR-funktion remote med en egen kundansvarig. I din roll tillhandhåller du operativ och strategisk support inom hela HR-området. Supporten utförs remote och ibland i kombination med att vara på plats om vår kund så önskar. Arbetsuppgifterna kan vara av såväl kvalificerad som av enklare karaktär, allt för att leverera just den HR-kompetens som bäst matchar våra kunders behov.
  • Kundansvarig för avtalskunder samt säkerställa affärsnära och professionell HR-leverans
  • HR-rådgivning och support via telefon, Teams och ärendehanteringssystem
  • Möten där du presenterar och säljer in PeopleProvides HR Business Support
  • Projektledning och projektdeltagare i olika HR projekt
  • HR administration kopplad till aktuella HR-aktiviteter
  • Vid behov stötta organisationen med arbetsuppgifter som till exempel rekrytering, framtagande av HR-relaterade dokument och allt det som kan komma att finnas att göra hos ett mindre bolag i tillväxt
  • Bistå i affärsutvecklingen så att PeopleProvides HR Business Support ligger i framkant på en marknad som utvecklas och förändras snabbt
Din profil

Vi söker dig med ca 5 års erfarenhet av en bred roll som HR Business Partner, HR-Ansvarig eller motsvarande med erfarenhet av att hantera arbetsrättsliga ärenden, ge chefsstöd samt deltagit i olika HR-relaterade projekt. I HR-leveransen trivs du lika bra att jobba självständigt som i team. Du brinner för service och mötet med nya människor, du når uppsatta mål och drivs av att ständigt förbättra dig för våra gemensamma resultat. Du har en god social förmåga och hanterar olika kunder och kontakter med glädje.

Du motiveras av och har förmågan, att ha flera processer och uppdrag igång parallellt med kundnyttan i fokus. För att du ska trivas hos PeopleProvide är det viktigt att du är en lagspelare som sätter stolthet i att alltid leverera med kvalitet och har en förtjusning i vetskapen att den ena dagen inte är den andra lik

Om PeopleProvide

Vi är ett kompetensbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat "provida" den HR som bäst matchar våra kunders behov på ett hållbart och affärsinriktat sätt. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se.

Vad kan vi locka med?

Utgångspunkten är att forma uppdragen och din kompetensutveckling efter både dina och PeopleProvides gemensamma önskemål. Vi har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt hållbarhetsfokus! Vi tar också vara på varje medarbetares enskilda intresse - vad kan du bidra med?

Vi sitter i ljusa lokaler centralt på Swedenborgsgatan. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval.

För mer information om tjänsten kontakta Camilla Ekström, camilla@peopleprovide.se eller Linn Johansson, linn@peopleprovide.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 sept 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!